HBO Europe chystá sérii natáčenou přímo v karanténě

HBO Europe chystá sérii natáčenou přímo v karanténě | Fandíme seriálům
HBO Europe
Partička španělských režisérů dostala chytrý telefon a vytváří příběhy spojené s aktuální situací, které jsou natáčeny v prostředí domácí karantény.

Světová pandemie onemocnění COVID-19 se v posledních týdnech ve filmové a televizní sféře podepsala na zastavení desítek produkcí a natáčení. O některých projektech to však neplatí. Najdou se takové, na kterých se pracuje v domácích podmínkách - příkladem je animovaný seriál od Marvelu What If…?. Některé počiny pak z celé situace naopak těží a využívají ji jako zdroj inspirace. K nedávno ohlášenému sitcomu od tvůrců kultovního Kanclu se v tomto ohledu nyní připojil nový španělský seriál En Casa, který vzniká v produkci HBO Europe.

Romulus: HBO Europe přinese velkolepé drama o zrodu Říma
 

En Casa (neboli v překladu Doma) dává dohromady hned několik španělských režisérů, kteří dostali za úkol připravit krátkometrážní, přibližně patnáctiminutové, epizodky. Každá z nich se bude odehrávat v prostředí domácí karantény, přičemž všichni tvůrci mají pro natáčení k dispozici pouze smartphone a pár dalších kusů základního příslušenství. Ve výsledku se bude jednat o antologickou sérii - to znamená, že bude každá epizoda vyprávět samostatný příběh a nebudou nijak propojené. Všechny se však budou nějakým způsobem dotýkat současné situace.

Celkově filmaři dostali velkou kreativní svobodu, přičemž se v každém díle můžeme těšit na úplně jiný žánr - od romantické komedie přes klasické drama až po příběh s prvky fantasy. Skupinku režisérů pak tvoří jména jako Leticia Dolera (Perfect life), Rodrigo Sorogoyen (Matka) nebo Paula Ortiz (Nevěsta). Datum premiéry dosud oznámeno nebylo.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu