Superman & Lois: Nový seriál o Muži z oceli nabírá obsazení

Superman & Lois: Nový seriál o Muži z oceli nabírá obsazení | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jeden z připravovaných přírůstků do propojeného univerza Arrowverse doplňuje herecké obsazení o několik vedlejších rolí.

Propojený seriálový vesmír z komiksového světa DC, Arrowverse, stihl za osm let nabobtnat do skutečně obrovských rozměrů. Aktuálně to však nevypadá, že by ve svém růstu měl v nejbližší době nějak zpomalovat. Už tak rozmanitý výčet seriálů bude totiž v nejbližší době doplňovat hned několik dalších. Již tento měsíc, konkrétně 18. 5., se na stanici CW například dostane superhrdinka Stargirl, kromě toho bychom se také měli dočkat spin-offu k seriálu Arrow - Green Arrow and the Canaries. No a do třetice je tady pak další spin-off, tentokrát k Supergirl, v podobě Superman & Lois.

Arrowverse: Příští cross-over v seriálovém světě DC bude menší
 

Ten by se měl alespoň podle nedávných informací, jak již název napovídá, soustředit na osudy Clarka Kenta a Lois Lane, z velké části na jejich rodičovství. Postupně se pak konečně dozvídáme první novinky o rozrůstajícím se hereckém obsazení. Tylera Hoechlina, Elizabeth Tulloch, Jordana Elsasse a Alexandera Garfina by nově měla doplnit trojice hereckých posil.

Emmanuelle Chriqui ztvární Lanu Lang Cushing, Clarkovu kamarádku z dětství, která aktuálně pracuje v bance Smallville. Roli jejího manžela Kyla Cushinga si střihne Erik Valdez. Ze Supergirl se pak vrací postava Sama Lanea, Loisiina otce, kterého si však nově místo Glenna Morshowera zahraje Dylan Walsh.

Zdroj: Deadline I, II, III

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu