Skeet Ulrich opouští Riverdale, seriál už ho nudil

Skeet Ulrich opouští Riverdale, seriál už ho nudil | Fandíme seriálům
CW
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nejprve Batwoman, teď Riverdale. Rozmáhá se v televizním světě epidemie úprků?

Nejprve jsme se v tomto týdnu dozvěděli, že Ruby Rose končí v roli Batwoman, a nyní čekají diváky změny i v seriálu Riverdale. V seriálu skončili představitel šerifa a otce Jugheada Skeet Ulrich a herečka Marisol Nichols, která hrála Hermione Lodge. Oba herci hráli v Riverdale od samého počátku a byli nedílnou součástí seriálu. S odchodem Marisol Nichols se tvůrci nějakým způsobem vypořádají, jelikož se již ve čtvrté sérii objevovala čím dál méně, ale v případě Ulricha to budou mít složitější, neboť jeho vedlejší role častěji zasahovala do děje.  

Více než polovina letošních seriálů bude odložena na rok 2021
 

Skeet Ulrich svůj odchod osvětlil prostým vysvětlením, že se v seriálu po kreativní stránce začal nudit a raději dá přednost jiným projektům. Mezi budoucí tituly Skeeta Ulricha patří mimo jiné sci-fi snímek BIOS, kde si zahraje po boku Toma Hankse, či dramatický seriál #Freerayshawn od streamovací služby Quibi. Proč se rozhodla seriál opustit i Marisol Nichols zatím není zřejmé.

Nepřítomnost dvou postav nebude jedinou změnou, jež potká diváky v páté sérii. Kvůli koronavirové pandemii byla přerušena produkce seriálu, a tak čtvrtá sezóna skončila předčasně devatenáctým dílem z plánovaných dvaceti dvou. Počáteční tři díly páté řady dokončí příběh z předchozí série. Na začátku páté série tak uvidíme maturitní večírek a maturitu Archieho a spol. Následně diváky čeká časový skok v rozmezí několika let. Tvůrci chtějí přeskočit období, kdy budou ústřední hrdinové rozděleni a budou studovat na různých vysokých školách. Tento časový posun se měl původně odehrát hned v prvním díle páté série.

Zdroj: Deadline, TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu