Chataři: Nový rodinný seriál od tvůrce MOSTU! a režiséra Teorie tygra

Chataři: Nový rodinný seriál od tvůrce MOSTU! a režiséra Teorie tygra | Fandíme seriálům
Česká televize
Zobrazit další 3 obrázky
Česká televize připravuje nový komediální seriál o lásce k chataření.

Nový rodinný seriál od České televize přivede dohromady lidi z různorodých sociálních vrstev a s odlišnými politickými názory, kteří pravidelně vyjíždějí na své chaty do přírody. Scénář k seriálu s prozatímním pracovním názvem Chataři napsal Petr Kolečko, jenž si letos odnesl Českého lva za superúspěšný MOST!. O režii všech třinácti epizod se postará autor komedií Teorie tygra či Teroristka Radek Bajgar.

Herec: Seznamte se s českou minisérií o udávání za komunismu od tvůrců Spravedlnosti
 

Mě baví, že na chatě se potkají lidi z různých sociálních vrstev. Mohou mít úplně odlišnou práci, jiné vzdělání, příjmy, jsou tu voliči všech stran – jenže na chatě je to prostě jedno. Tedy většinou. Ostatně seriál charakterizujeme sloganem: Tady bude pohoda, i kdyby nás to mělo stát život!“ říká kreativní producent Josef Viewegh a dále doplňuje: „Taky žiju napůl na Sázavě a chatovou osadu mám přímo pod barákem, takže jsem se k tématu cítil mimořádně povolaný. Trochu zvláštní na projektu bylo, že Petr Kolečko sám nikdy nechatařil. Ale naštěstí je jednou z hlavních postav ajťák, takový mimoň, přes kterého ostatní chataře nahlížíme. Samozřejmě, že si chataření postupně zamiluje. No a to samé se stalo Kolečkovi, letos má chatu pronajatou na celé léto, stal se z něj normálně chatař.

Titulní roli ajťáka si zahraje Martin Myšička (Bez vědomí), který o své roli říká: „Hraju Davida Srovnala. Ajťáka, programátora z Prahy. Manželka Ivana nám pronajala na sezónu chatu, abych prý přišel na jiné myšlenky a abychom mohli být v přírodě, v lese, u vody, u potoka, rozdělat si oheň v krbu, a hlavně zažít tu chatařskou pohodu. David k tomu všemu moc vztah nemá, dělá to vlastně kvůli Ivaně.

Všechny scény třináctidílného rodinného seriálu s množstvím situačního humoru se až do října natáčí v chatové osadě v Nižboru na Berounsku. „Když jsem poprvé přijížděla na plac, měla jsem slzy štěstí v očích, je to sen mít takovou chatovou oblast jako lokaci pro natáčení. Moc se těším, bude to krásné léto v přírodě. Chalupaření obecně miluju, nejvíc když si můžu vzít tepláky a pár dní si nemýt hlavu,“ prozrazuje Pavla Beretová (Teorie tygra) jež hraje Ivanu Srovnalovou, manželku Martina Myšičky. V dalších rolích se představí Ivana Chýlková (Chlap na střídačku), Radek Holub (Toman), Josef Polášek (Slunečná), Jana Švandová (LOVEní), Petra Nesvačilová (Sněží!) či Tomáš Hanák (Cena za štěstí).

V galerii níže si můžete prohlédnout první promo fotografie.

Zdroj: Česká televize

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu