Herečka z Teorie velkého třesku dosud neviděla ani jednu epizodu

Herečka z Teorie velkého třesku dosud neviděla ani jednu epizodu | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jedna z ústředních hereček Teorie velkého třesku nikdy neviděla žádnou z epizod oblíbeného seriálu, ve kterém ztvárnila jednu z titulních rolí.

Představitelka Amy Farrah Fowler, herečka Mayim Bialik, se v rozhovoru pro britský deník Metro přiznala, že doposud neviděla žádnou z epizod oblíbeného sitkomu Teorie velkého třesku až do konce. Některé pasáže ze seriálu viděla pouze proto, že se útržky z dílů pouštějí v průběhu natáčení živému publiku ve studiu. Mayim Bialik se nechala slyšet, že na seriál nekoukala z jednoho prostého důvodů; nerada na sebe kouká v televizi. Rovněž poznamenala, že by se na seriál nejspíš nekoukala i z toho důvodu, že ví, jak seriál skončí.

B Positive: Nový sitcom od autora Teorie velkého třesku v prvním traileru
 

Dále prozradila, že je pro ni herec Simon Helberg, jenž v seriálu hrál Howarda Wolowitze, jedním z nejzábavnějších lidí, se kterými se kdy potkala, a že právě on dokázal při každodenním natáčení rozesmát celý štáb. Další zajímavostí, kterou Bialik ve svém interview prozradila, že na konci každého natáčení se všichni herci hromadně objali. Co jste o představitelce Amy možná nevěděli je také to, že i ve skutečném životě má doktorský titul PhD v oboru neurovědy. Vyjma herectví se Mayim Bialik věnuje svému YouTube kanálu a psaní knih, vydala například veganskou kuchařku nebo poradenskou knihu o výchově dětí.

Herečka Mayim Bialik není v hereckých kruzích sama, kdo by se na sebe odmítal koukat v televizi. Mezi herce s podobnou averzí se řadí mimo jiné Johnny Depp, Andrew Garfield, Julianne Moore, Adam Driver či Hugh Laurie, jenž se odmítá podívat na jakoukoli epizodu Dr. House především z toho důvodů, že si myslí, že jeho americký přízvuk nebyl dostatečně dobrý. Dalším hercem, jenž nesleduje filmy, ve kterých účinkoval, je Jeff Bridges. Ten ovšem své přesvědčení porušil alespoň v případě kultovního snímku Big Lebowski, o kterém říká, že je natolik zábavný, že by byla chyba se na něj nepodívat.

Zdroj: Metro, Screenrant

 
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Miroslav | 07.06.2020 16:29
Hned sem si myslel že to bude určitě ona. Kdyby v tom seriálu vůbec nehrála tak by mě to vůbec ne vadilo. Nemám jí rád.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu