The Circle: Další řada reality-show je na cestě, chystá se také celebrity verze

The Circle: Další řada reality-show je na cestě, chystá se také celebrity verze | Fandíme seriálům
Channel 4
Fandové reality show zaměřené na sociální sítě se mají na co těšit.

Začalo to ve Velké Británii a pokračovalo to v dalších zemích od Brazílie, přes Francii až po USA. Řeč je o reality show The Circle, která se zaměřuje na sociální média, kdy je několik soutěžících zavřeno v bytech a komunikují spolu pouze skrze sociální platformu nazvanou The Circle, na které se mohou vydávat za kohokoliv. 

The Circle a Love Is Blind, reality show hity z Netflixu budou pokračovat
 

Je to zajímavý a zábavný námět, který si získal slušné množství fandů (především pak v cílové skupině 16 až 34 let, která je velmi zajímavá v Británii, kde tamější verze běží v klasickém televizním vysílání), takže Netflix obnovil americkou verzi rovnou pro druhou a třetí řadu a britská stanice Channel 4 potvrdila to, o čem už se šuškalo už déle: Třetí britská řada je jistá a kromě toho vznikne také verze se slavnými osobnostmi, která vznikne za účelem podpory charitativní akce Stand Up To Cancer.

Verze s celebritami bude trvat pouze týden a měla by začít někdy na začátku roku 2021 s tím, že na ni poté naváže "běžná" varianta.

Natáčení začne na konci tohoto roku s tím, že tentokrát nebude finálové vyhlašování výsledků probíhat před živým publikem, ale bude předtočeno bez diváků s ohledem na pandemii covid-19. Moderování britské verze opět zajistí Emma WillisSophie Willan.

A výkonný producent Tim Harcourt věří, že právě pandemie covid-19 ještě více ukázala, jak velkou roli hrají v našich životech sociální platformy:

"Po propuknutí koronavirové pandemie lidé z celého světa pochopili, jakou sílu komunikace na dálku. Ve světle této situace bude tato série rezonovat u diváků ještě více a nabízí rozptýlení plné zábavy, vášně a strategie."

Rozhodně bude zajímavé sledovat celebrity, jak se jim bude dařit mást ostatní. A dá se tušit, že pokud tahle varianta uspěje v Anglii, zkusí to i jiné země.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu