Stranger Things: Autoři už ví, jak celý seriál skončí

Stranger Things: Autoři už ví, jak celý seriál skončí | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Podle Davida Harboura bude očekávaná čtvrtá série skutečně velkolepá. Měla by pak nabídnout i akci po vzoru Indiana Jonese.

Očekávaná čtvrtá řada populárních Stranger Things je kvůli pozastavenému natáčení zapříčeněnému koronavirovou pandemií stále v nedohlednu. Přesto se však naštěstí o seriálu v poslední době dozvídáme celou řadu novinek - nedávno byl například odhalen počet dílů čtvrté série. Aktuálně jsme se mohli dočkat hned několika zajímavých vyjádření ze strany hlavních tvůrců.

Asi nejzajímavější novinku odhalili samotní autoři seriálu - Matt a Ross Dufferovi. Ti v nedávném rozhovoru prozradili, že už poměrně dlouhou dobu ví, jak celé Stranger Things zakončí. Každou sérii podle všeho již od začátku chápou v podstatě jako samostatný příběh, a to především kvůli tomu, že původně vůbec nevěděli, zda seriál neskončí již po té první. Již tehdy měli však vypracovanou poměrně rozsáhlou mytologii, kterou přirozeně s každou novou řadou více odkrývají. 

Stranger Things: Tvůrci představí ve čtvrté řadě dalšího hvězdného hosta
 

O samotném konci tedy mají v obecné rovině jasno. Čekání na něj každopádně nechtějí nepřirozeně natahovat, protože by sami v celou show ztratili nadšení a entuziasmus a spolu s nimi i samotní fanoušci.

U každé sezóny se pak údajně snaží přijít především na to, jak ji odlišit od těch předchozích. U té třetí například vůbec nešlo o pouhé zvětšení měřítka, nýbrž spíše o celkovou přeměnu tónu. Celou řadu chtěli vzhledem k letnímu zasazení částečně natočit jako klasický letní blockbuster.

Své vyjádření ke čtvrté řadě pak připojil David Harbour, představitel šerifa Hoppera. Podle něj bude série opravdu velkolepá. Najdeme v ní monstra, horor a strašidelné momenty, ale například také akci ala Indiana Jones. Při březnovém přerušení pak za sebou produkce prý měla hotových několik týdnů práce. Nikdo pak podle všeho netuší, jak přesně bude vypadat budoucnost, všichni by však chtěli znovu natáčet co nejdříve.

Na závěr si můžete pustit zajímavé video, které ukazuje, jak se během let vyvíjelo herecké obsazení. V galerii se pak můžete podívat na podobu nového komiksu Stranger Things: Science Camp.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

IamAlex | 27.06.2020 13:00
Já si myslím, že 5. série ještě bude, ale 6. už asi ne, i když bych si to velmi přál
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu