Elisabeth Moss si po Příběhu služebnice a Neviditelném zahraje skutečnou vražedkyni

Elisabeth Moss si po Příběhu služebnice a Neviditelném zahraje skutečnou vražedkyni | Fandíme seriálům
Universal Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Oceňovaná herečka v nové minisérii po letech spojí své síly se scenáristkou seriálu Šílenci z Manhattanu.

Elisabeth Moss si v posledních letech vzala na starost hned celou řadu velice zajímavých a často poměrně nelehkých rolí. Již několik let exceluje na televizních obrazovkách v oceňovaném Příběhu služebnice, letos na jaře se pak například vrhla do hororového žánru ve chváleném Neviditelném. Aktuálně byla ohlášena její nejnovější role, která bude pro herečku určitě představovat další velkou výzvu.

Moss si totiž v připravované minisérii pojmenované Candy zahraje skutečnou vražedkyni Candy Montgomery. Oficiální synopse zní takto: „Candy Montgomery měla v Texasu osmdesátých let minulého století zdánlivě všechno - milujícího manžela, dobrou práci, syna a dceru a pěkný dům na zbrusu novém předměstí. Proč tedy zabila svou kamarádku z kostela sekerou?

Příběh služebnice: Čtvrtá řada oceňovaného dramatu v prvním traileru
 

Pro minisérii se v současné době připravuje pilotní díl, jehož scénáře se ujala Robin Veith, která s Moss již pracovala na seriálu Šílenci z Manhattanu (Mad Men). Samotná herečka se k roli vyjádřila ve smyslu, že již nějakou dobu chtěla hrát anti-hrdinku a ještě delší dobu se snažila znovu pracovat s Veith. Když ji tedy nabídla zahrát si ženu v domácnosti z Texasu, které podle některých prošla vražda, jednoduše se zeptala, kde to může podepsat.

Další informace o datu premiéry nebo platformě, kde by seriál měl vyjít, v tuto dobu nejsou k dispozici. Show by každopádně svůj domov měla najít na streamingu nebo kabelové televizi. V galerii se můžete podívat na nejznámější role, ve kterých se Elisabeth Moss zatím objevila.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu