Usagi Yojimbo: Populární zaječí bojovník se dočká seriálového zpracování

Usagi Yojimbo: Populární zaječí bojovník se dočká seriálového zpracování | Fandíme seriálům
Dark Horse Comics
Zobrazit dalších 8 obrázků
Na CGI animovaném seriálu pro Netflix pracuje i tvůrce komiksů.

Superhrdinský žánr vládne plátnům kin i televizním obrazovkám již řadu let. Nadlidé v kostýmech s nadpřirozenými schopnostmi ovšem nejsou jediné postavy z komiksových sešitů. Pokud čtete komiksy, jistě mi dáte za pravdu, že řada těch nejlepších není superhrdinská. Ty se ovšem tolik neadaptují, což je určitě velká škoda. Změnit to může nová CGI animovaná série Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles připravovaná na motivy komiksové série Usagi Yojimbo.

Usagi Yojimbo je japonský knižní komiks americko-japonského autora Stana Sakaie, odehrávající se v Japonsku na počátku 17. století v období dynastie Edo. Hlavní postavou je zaječí rónin Miyamoto Usagi, který přišel v bitvě o pána a nyní se potuluje světem. Zajímavostí je, že v komiksu nevystupují lidé, nýbrž polidštěná zvířata.

O CGI animovanou adaptaci se postarají studia Netflix a Gaumont. Mezi producenty seriálu je i autor předlohy Stan Sakai. V adaptaci se nesetkáme s Miyamotem Usagim, hlavní postavou komiksů, místo ní se seriál zaměří na jeho potomka samuraje Yuichiho. Ten touží po tom, stát se pravým samurajem, a tak se přidá do týmu hrdinů, složeného z lovce odměn, ninji, kapsáře a ještěrčího mazlíčka.

Slavný japonský komiks se poprvé dočká seriálové adaptace a vypadá to, že je na co se těšit. Potenciál je velký a na vznik dohlíží i samotný autor. Těšíte se? V galerii se můžete podívat na obrázky z komiksů.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu