Zaklínač: Druhá řada obnovila natáčení, herec láká na brutální bojovou scénu

Zaklínač: Druhá řada obnovila natáčení, herec láká na brutální bojovou scénu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Henry Cavill se podělil o fotografii z maskérny, která naznačuje, že se Geralt dostane do křížku s pěkně nebezpečným oponentem. Kdo jím bude?

Koronavirová pandemie se především na jaře velice citelně dotkla celého televizního průmyslu a výjimkou nebyly ani ty největší a nejočekávanější připravované projekty. Mezi ně se bez nejmenších pochyb řadí i druhá řada veleúspěšného Zaklínače, která v březnu ve snaze zajištění bezpečí produkčního týmu přerušila gigantické natáčení. V posledních týdnech se produkce po celém světě pomalu ale jistě vracejí k pracím a nově se mezi ně zařadila právě i vlajková fantasy od Netflixu.

Přípravy na produkci probíhaly již delší dobu - přesněji od července, kdy byly poprvé spatřeny obrovské kulisy, které byly pro druhou sérii vytvořeny. Již před několika dny pak došlo i ke kompletnímu obnovení natáčení, které by údajně mělo trvat do února příštího roku, a na plac se vrátily i herecké hvězdy v čele s Henrym Cavillem.

Zaklínač: Kolik stojí natáčení výpravného seriálu
 

Ten se nedávno na svém Instagramu podělil o fotografii z maskérny, kolem které se poměrně rychle vyrojila celá řada teorií a spekulaci, které vyvolal především hercův make-up, který naznačuje, že se Geralt dostane do poměrně brutálního souboje. Otázkou samozřejmě zůstává, s kým se hrdina přesně dostane do křížku.

Obecně existuje hned několik možností, které lze hledat především v knižní předloze. Jako velice pravděpodobná verze působí bruxa (druh upíra), se kterou se titulní zaklínač utkal v rámci povídky Zrnko pravdy. Její role byla již dokonce obsazena, přičemž se její představitelka Agnes Born účastní i obnoveného natáčení. 

Tvůrci v minulosti dále lákali například na lešije, formu lesního ducha/démona, a to přestože byl v knihách pouze zmíněn a ukázán byl až ve videoherní sérii. Nepřátel nejen mezi monstry však nabídne mít druhá řada samozřejmě více, se stoprocentní jistotou tedy při pouhém pohledu na fotografii nelze určit, kdo rány způsobil.

Nakonec se na povrch dostala novinka z castingů. Tvůrci pro druhou sérii údajně obsadili herce Edwarda Rowa do role jistého “D”, neznámého charakteru, který by měl být zkušeným a otrlým jedincem, kterému není cizí zabíjení. Zda se jedná o kódové označení postavy známé z knih nebo úplně nového hráče, v tuto dobu není jasné.

Pod článkem naleznete tweet, ve kterém tvůrčí tým potvrdil obnovení natáčení. V galerii se pak můžete podívat, jak byli bruxa a lešij vyobrazeni ve videohrách.

Zdroje: Redanian Intelligence I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu