ČT3 poběží minimálně do jara, známe vánoční program

ČT3 poběží minimálně do jara, známe vánoční program | Fandíme seriálům
ČT
Zobrazit dalších 11 obrázků
Česká televize se rozhodla prodloužit vysílání stanice ČT3, na co se diváci mohou těšit?

V souvislosti s neutuchající pandemickou situací se Česká televize rozhodla prodloužit vysílání stanice ČT3 minimálně do jara příštího roku. ČT spustila vysílání kanálu třetího věku letos v březnu a její program je zaměřen na pomoci nejohroženější skupině obyvatel, starším lidem, jež jsou nuceni zůstávat doma. ČT se rozhodla i prodloužit čas vysílání stanice, od 12. 12. poběží ČT3 denně od devíti ráno do deseti večer. Nyní stanice vysílá od devíti do 17:25 hod.

Ochránce: Nová krimi od ČT se zaměří na případy, které otřásly školstvím
 

Po sedmi měsících vysílání ČT3 zhodnotil stanici generální ředitel Petr Dvořák následovně: „Program ČT3 se ihned po spuštění dočkal mimořádně příznivé divácké odezvy, v rámci svého vysílacího času byl pátou nejsledovanější stanicí v Česku a ve skupině diváků starších pětašedesáti let dokonce třetí nejvyhledávanější. I nyní, po sedmi měsících vysílání, oslovuje týdně více než půl milionu diváků starších pětašedesáti let a společně s ČT art se jedná o nejlépe hodnocený kanál České televize. Stejně jako v případě návratu UčíTelky na obrazovky reagujeme na současnou situaci i v případě ČT3, a proto dokud nám to dovolí programové a finanční podmínky, budeme pokračovat ve vysílání, a to nejméně do března.

Vyjma oznámení o prodloužení vysílání provizorní stanice představila Česká televize již nyní její vánoční program. Diváci se mohou těšit na hudební komedii Světáci, povídkové Arabesky nebo na vánoční koncerty s Karlem Gottem nebo Helenou Vondráčkovou. Dále stanice během prosince připomene výročí významných režisérů a umělců spojených s televizní a filmovou tvorbou. U příležitosti jubilejních devadesátin filmaře Františka Filipa odvysílá ČT3 snímky Ikarův pád, Tažní ptáci nebo komediální trilogie Podnájemníci a Dopis psaný španělsky. Diváci se mohou těšit i na Veselé příhody z natáčení a drama Počítaní oveček s Vlastimilem Brodským, který by letos oslavil sté narozeniny. Nakonec ČT3 uvede dvoudílnou adaptaci Babičky Boženy Němcové, jež připomene nedožité devadesátiny režiséra a scenáristy Antonína Moskalyka.

Zdroj: ČT

Foto: ČT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu