American Horror Stories: Hororová série to po letech zkusí tak trochu jinak

American Horror Stories:  Hororová série to po letech zkusí tak trochu jinak | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit dalších 11 obrázků
Spin-off American Horror Story fasuje první plakát a láká na obsazení z původní série.

Tvůrce a producent Ryan Murphy v posledních dnech láká skrze své sociální sítě na desátou sezónu American Horror Story i připravovaný spin-off American Horror Stories. Jak má známý autor ve zvyku, ani o jedné ze sérií toho mnoho neprozradil a vodítka si musí fanoušci hledat skrze jeho komentáře a zveřejněné plakáty. Plakát k nadcházející sezóně American Horror Story napovídá, že v desáté řadě uvidíme krvelačné mořské panny. Již dříve se oblevily spekulace, že by se v sérií mohla objevit hororová monstra z mořských hlubin a plakát, který si můžete prohlédnout v galerii pod článkem, dává těmto spekulacím za pravdu. Více o desáté sezóně American Horror Story se dočtete zde.

Které vaše oblíbené seriály zastavil COVID a které naopak potížím unikly
 

První plakát ke spin-offu s názvem American Horror Stories nové informace neodhalil, za to se ovšem Murphy nechal slyšet, že ve spin-offu uvidíme některé herce z původní antologie American Horror Story. Na jména konkrétních herců si však budeme muset ještě počkat. Jak jsme již dříve psali, spin-off bude antologickou sérií, kdy na rozdíl od AHS bude každá epizoda zaměřena na samostatný hororový příběh.

Dále není potvrzené, zda se spin-offu dočkáme již příští rok, jako v případě desáté sezóny AHS. První řada American Horror Stories bude mít šestnáct hodinových epizod, které budou prozkoumávat hororové mýty, legendy a folklór. Zatím jedinou potvrzenou tváří, která se bude na American Horror Stories podílet vyjma Ryana Murphyho, je herečka Sarah Paulson, která bude jednu z epizod režírovat.

Zdroj: Deadline, Screenrant

Foto: FX

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu