Vražda na objednávku dostane novou verzi od tvůrce Sopránových

Vražda na objednávku dostane novou verzi od tvůrce Sopránových | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 14 obrázků
Mysteriózní krimi od Alfreda Hitchcocka se dočká nové verze od tvůrce Sopránových a Alicie Vikander, představitelky Lary Croft.

Ikonický režisér Alfred Hitchcock se svým mysteriózní krimi thrillerem Vražda na objednávku (Dial M for Murder) z roku 1954 ovlivnil nespočet filmů a seriálů. Variací na Hitchcockovo dílo bylo již několik a v příštím roce bychom se podle serveru Deadline mohli dočkat nové verze, na kterou dohlédne tvůrce Terence Winter (Vlk z Wall Street, Rodina Sopránů).

Dr. Death: Skutečný příběh neurochirurga, co vraždil přímo na sále
 

Seriál je popisován jako reimaginace Hitchcockovy filmové adaptace stejnojmenné divadelní hry Fredericka Knotta. Příběh bude vyprávěn z ženského pohledu, na rozdíl od původního příběhu vedeného mužem. Novou verzi napíše scenárista Michael Mitnick (The Current War), který s Terencem Winterem pracoval na seriálu Vinyl. Připravovaná série Dial M for Murder je zamýšlena jako antologický seriál s potenciálními pokračováními, které by byly opět vyprávěny z pohledu ženy a byly zařazeny do žánru thrilleru a krimi. Držitelka Oscara Alicia Vikander, jež se proslavila rolemi ve snímcích Ex Machina a Tomb Raider, je výkonnou producentkou projektu. Zda si v seriálové variaci Vraždy na objednávku i zahraje zatím nebylo oficiálně potvrzeno, ale dávalo by to smysl.

Oficiální synopse k původní snímku zní: „Když americký spisovatel Mark Halliday navštíví čerstvě vdanou Margot Wendice v Londýně, nevědomky tím spustí řetězec vydírání a vražd. Manžel Margot, Tony Wendice, si všimne jejích citů k Hallidayovi, začne se obávat rozvodu a s ním spojeného vydědění, a tak naplánuje její smrt. K tomu využije svého bývalého spolužáka Lesgatea, který je již zapleten do nezákonné činnosti. Margot se podaří Lesgatea v sebeobraně zabít, ale Tony vše nastrojí tak, aby byla obviněna za úkladnou vraždu. Hallidayovi nezbývá, než Tonyho vyřadit ze hry...

Zdroj: Deadline

Foto: Wrner Bros.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Vražda na objednávku

29.05.1954 | USA
Krimi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu