Přátelé: Scenáristé po letech vysvětlují pikantní vtip

Přátelé: Scenáristé po letech vysvětlují pikantní vtip | Fandíme seriálům
Warner Bros. Television
Zobrazit dalších 14 obrázků
Konečně víme, co myslela Rachel z Přátel hláškou „není to tak běžný, nestává se to každýmu a záleží na tom!““

Předpokládáme, že mnoho diváků si i po dvaceti třech letech od odvysílání první epizody čtvrté série Přátel stále láme hlavu nad tím, co myslela Rachel (Jennifer Aniston) prohlášením: „není to tak běžný, nastává se to každýmu a záleží na tom!“ Tahle věta, která v originále zněla takto: „It's NOT that common, it DOESN'T happen to every guy, and it IS a big deal,“ zazněla při hádce s Rossem (David Schwimmer) v úvodním dílu čtvrté řady s názvem Příběh medúzy a nikdy v průběhu seriálu nebylo jasně řečeno, co tím Rachel myslela a proč na ní Chandler (Matthew Perry) zareagoval větou „Já to věděl.

Přátelé: Courtney Cox si zopakovala ikonický taneček s krocanem na hlavě
 

Po více než dvou dekádách se k situaci vyjádřil výkonný producent a scenárista Greg Malins, jenž stál za vyústěním hádky mezi Rossem a Rachel. Malins v inetrview pro EW vysvětluje, že psaní scénáře pro Přátele byla kolektivní práce, při které na sebe jednotliví scenáristé křičeli repliky, jako kdyby byli představitelé ústředních postav. Podobný brainstorming stál i za onou hádkou, do které hlášku „It is a big deal“ přidal výkonný producent Adam Chase.

Malins situaci vysvětlil následovně: „Rachel s Rossem se navzájem uráželi a nedrželi se vůbec zpátky. Problesklo mi hlavou, že by Rachel mohla říct, že jednou, když jsi předčasně ejakuloval, tak jsem ti řekla, že to je v pořádku, ale není.“ Což byla narážka na situaci s krabičkou džusu z patnácté epizody druhé série s názvem První rande. Chase dále uvedl, že když v tvůrčím týmu diskutovali tuhle pasáž, tak všem zúčastněným došlo, kterou situaci má Malins na mysli, a zdálo se všem lepší, že Rachel na tento moment jejich vztahu neodkazuje explicitně. Obě situace ze sitkomu Přátelé si můžete připomenout níže.  

Zdroj: EW

Foto: Warner Bros. Television

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 8

Lubomír | 15.12.2020 17:17
A tobě je víc než 16?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu