The Book of Boba Fett: Nová Star Wars série se blíže představuje

The Book of Boba Fett: Nová Star Wars série se blíže představuje | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jon Favreau, jeden ze šéfů seriálového Mandaloriana, pohovořil o chystané novince, která se zaměří na Bobu Fetta.

Příspěvek může obsahovat spoilery pro dosavadní epizody seriálu The Mandalorian!

Když minulý týden skončila závěrečná epizoda 2. řady The Mandaloriana, vzbudil Lucasfilm ve fanoušcích zvědavost. V potitulkové scéně jsme se dozvěděli, že populární Boba Fett (Temuera Morrison) se vrátí v projektu nazvaném The Book of Boba Fett příští rok v prosinci. V tu chvíli se rozjela debata o tom, co přesně „The Book of Boba Fett“ bude. Jde o další „kapitolu“ (knihu) v rámci série The Mandalorian? Bude třetí série právě o Bobovi? Nebo jde o samostatný seriál? Film? Přes víkend tvůrci fanoušky nechali, ať se trápí, ale hned v pondělí všechno objasnil jeden z šéfů Mandaloriana a přidružených projektů, Jon Favreau.

Ten v pořadu Good Morning America vysvětlil, že půjde o samostatný projekt. Konkrétně novou sérii. Ta už se dokonce začala natáčet a uvidíme ji v prosinci 2021. Po dokončení The Book of Boba Fett se začne natáčení regulérní třetí řada The Mandaloriana (ta už se chystá), ve které se jako ústřední postava vrátí "náš oblíený hrdina". Předpokládáme, že tím Favreau nemůže myslet nikoho jiného než Dina Djarina (Pedro Pascal). Třetí řada The Mandaloriana má být uvedena krátce po Fettově sérii. Teoreticky by mohla začít ještě koncem příštího roku, ale stejně tak nelze vyloučit, že bude spuštěna teprve začátkem roku 2022. Favreau také vysvětlil, že série záměrně nebyla oznámena během velké Disneyho prezentace pro investory, aby fanoušci byli překvapení.

Dále se dozvídáme, že kromě Morrisona se vrací také Ming-Na Wen v roli Fennec Shand. Výkonnými producenty budou stejně jako u The Mandaloriana Jon Favreau a Dave Filloni, ke kterým se přidá ještě Robert Rodriguez. Režisér snímků jako Desperado nebo Sin City do světa Star Wars vstoupil epizodou The Mandaloriana nazvanou The Tragedy, která Boba Fettovi věnovala velký prostor. Rodriguez tedy pokračuje v rozdělané práci. Zatím nevíme, zda se na chystané sérii bude podílet také jako scenárista nebo režisér.

Favreau dále krátce zmínil, že The Mandalorian, The Book of Boba Fett a nedávno oznámené série Ahsoka a Rangers of The New Republic se odehrávají zhruba ve stejné době, a že Dave Filloni bude dohlížet na sérii s Ahsokou. Jon dále projevil velkou radost z toho, že se podařilo utajit cameo Lukea Skywalkera, i když Mark Hamill byl fyzicky přítomný na natáčení a o scéně samozřejmě věděla kromě štábu celá řada dalších lidí, jak z vedení Lucasfilmu, tak například z trikové společnosti ILM, která pracovala na Hamillově digitálním omlazení.

Na titulce vidíte oficiální logo série a níže si můžete přehrát celý rozhovor s Favreauem:

Foto: Lucasfilm

Zdroje: Good Morning America, Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu