The Sister: Podívejte se na trailer k temné kriminálce od tvůrce Luthera

The Sister: Podívejte se na trailer k temné kriminálce od tvůrce Luthera | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 18 obrázků
Britská kriminální série se snaží udržet pod pokličkou dávná tajemství a křivdy, které vážně ohrožují hrdinův život.

Životní příběh každého člověka je plný tajemství, ať už si to chceme přiznat nebo ne. Hulu představuje v plnohodnotné provokativní upoutávce kriminální minisérii The Sister. Trailer přináší pohled na to, jak se naše utajované nerozvážné činy snaží i po letech vydrat na povrch.

Dexter našel padoucha pro své definitivní epizody
 

Scénář ke čtyřdílné minisérii napsal autor výborné kriminální série Luther Neil Cross. O režii všech epizod se postaral Niall MacCormick, jenž stojí za chválenou životopisnou sérii Durrelovi či dramatickou minisérií Oběť. Ústřední herecké obsazení tvoří Russell ToveyBertie Carvel (Bídníci) a Amrita Acharia (Hra o trůny).

Synopse série zní: „Jak daleko byste byli ochotni zajít, abyste udrželi tajemství? Jednoho deštivého večera Nathana (Russell Tovey) překvapí nevítaná tvář z minulosti. Nathan nikdy nedokázal zapomenout na nejhorší noc svého života, večírek, který vedl k náhlé, šokující smrti mladé ženy. Pouze on a excentrický starý známý Bob (Bertie Carvel) vědí, co se skutečně stalo, a rozhodli se to tak udržet. Po letech se Bob náhle objeví u Nathanových dveří s děsivou zprávou, jež může roztrhat Nathanův svět na kusy. Nathan má nyní svá vlastní tajemství. Tajemství, která by mohla zničit vše, za co tak zoufale bojoval, aby zajistil svou rodinu.

Série vyšla již na konci října loňského roku na britské stanici Independent Television, ale jak napovídá hodnocení pouhých sedmnácti uživatelů na ČSFD, tak zatím mnoho diváků sérii nevidělo. Aktuálně společnost Hulu zakoupila seriál pro americkou distribuci, tak snad se bude postupně šířit dál. Na Rotten Tomatoes je zatím pouze čtrnáct recenzí s velmi rozporuplným hodnocením. Osm recenzentů hodnotí sérii jako podprůměrnou, zatímco čtyři recenze jsou velmi pozitivní. Průměrná známka zatím činí 6.2/10.

Níže se můžete podívat na dvouminutový trailer od Hulu. V galerii najdete sérii promo fotografií a plakáty.

Foto a podklady: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu