Too Hot to Handle: Netflix oznámil pokračování úspěšné reality show, která uhranula diváky během pandemie

Too Hot to Handle: Netflix oznámil pokračování úspěšné reality show, která uhranula diváky během pandemie | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Banda mladých krásných lidí se opět sejde v luxusním rezortu, kde budou muset vydržet bez sexu a sebeuspokojování, aby vyhráli 100 tisíc dolarů.

Netflix během loňského jara zažil až nečekaný úspěch se svými reality shows. Na začátku koronavirové pandemie nadchla diváky romantika Láska je slepá či variace dětské hry Zem je láva. Streamovací gigant vidí v reality show zřejmě velký potenciál, jelikož potvrdil rovnou dvě další sezóny pro vzrušující Too Hot to Handle. V této reality show z dubna loňského roku se skupina pohledných mladých lidí sešla v luxusním rezortu. Po prvotním seznámení utvořili jednotlivé páry a po zbytek pobytu se soutěžící snažili vydržet bez sexu a sebeuspokojování, aby získali výhru 100 tisíc dolarů.

Netflix slaví 200 milionů zákazníků, chce se věnovat hlavně těm mezinárodním
 

První série Too Hot to Handle byla méně seriózní, než Láska je slepá, ale díky přihlouplým soutěžícím se jednalo o slušnou výplachovou zábavu, která během prvního lockdownu alespoň mě solidně pobavila. Nacházející dvě řady se ponesou ve stejném duchu jako předchozí série. Skupina nezadaných lidí bude přenesena na exotické místo, kde doufají že najdou lásku s tím háčkem, že je jim zakázáno projevovat fyzickou náklonost v podobě sexu, mazlení i líbání. Každé projevení fyzické náklonosti má za následek pokles výsledné výhry, která na začátku začíná na částce sto tisíc dolarů.

První sezóna byla natočena v Mexiku, ale dle zdrojů ze serveru Deadline se druhá a třetí série již několik měsíců tajně natáčí pod krycím názvem Parties In Paradise na dvou karibských ostrovech Turks a Caicos, které spadají pod jurisdikci Velké Británie. Soutěžící i datum uvedení jsou stále zahaleny tajemstvím. O dalších zprávách vás budeme průběžně informovat.

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu.

Zdroj: Deadline

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu