In With the Devil: Autor Prokletého ostrova chystá novou kriminálku

In With the Devil: Autor Prokletého ostrova chystá novou kriminálku | Fandíme seriálům
20th Century Fox, Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Taron Egerton a Paul Walter Hauser si zahrají spoluvězně v kriminální minisérii od Applu.

Taron Egerton a Paul Walter Hauser (Richard Jewell) ztvární ústřední role v chystané kriminální minisérii dle skutečných událostí. Titul In With the Devil vychází z memoárů Jamese Keena. Kdysi slibný sportovec James Keene (Taron Egerton), jenž měl namířenol na profesionální dráhu amerického fotbalu, skončil s desetiletým trestem odnětí svobody bez možnosti podmínečného propuštění. Po nástupu do vězení dostal od prokurátora neobvyklou nabídku. Pokud přemluví k přiznání svého spoluvězně Larryho Halla (Paul Walter Hauser), jenž byl odsouzen za únos a zabití patnáctileté dívky a je podezřelý z vražd dalších nejméně devatenácti žen, bude bezpodmínečně propuštěn z vězení.

Velký Gatsby: Tvůrce Vikingů pracuje na velkolepém oživení literární klasiky F. Scotta Fitzgeralda
 

James Keene o svém příběhu napsal knížku In With the Devil: A Fallen Hero, a Serial Killer, and a Dangerous Bargain for Redemption, jež byla vydána v roce 2010. O práva na knížku byl po vydání velký zájem. Nejdříve chtěl biografii přivést na filmové plátno Brad Pitt se svou produkční společností Plan B. Následně byla zvažována minisérie ve stylu Temného případu na stanici HBO, ale ani tu se nepodařilo zrealizovat. Nyní na projektu v podobě šestidílné minisérie pracuje streamovací služba Apple TV+ a vypadá to, že se diváci konečně dočkají realizace.

Adaptovaný scénář má na starosti spisovatel a scenárista Dennis Lehane, jenž pracoval na sériích The Wire, Mr. Mercedes či Outsider, ale také na filmech Prokletý ostrov či Gone Baby Gone. Režisérem a výkonným producentem bude belgický autor Michael R. Roskam (Špinavý prachy). Minisérie by se měla začít natáčet v první polovině letošního roku v New Orleans. Předběžné datum premiéry zatím není známo.

Zdroj: Deadline

Foto: Warner Bros., 20th Century Fox

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu