Oblíbená Kriminálka se vrací na obrazovky

Oblíbená Kriminálka se vrací na obrazovky | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit další 1 obrázek
Po Kriminálkách Las Vegas, Miami, New York a Oddělení kybernetiky přijdou zbrusu nové epizody.

CSI, alias Kriminálky patřily mezi ty vůbec nejúspěšnější vyšetřovatelské seriály. Poslední epizoda vznikla v roce 2016, od loňského roku se však plánuje návrat. Chystá se limitovaná série, která by se měla vrátit k původnímu konceptu. Nové díly měly vzniknout na oslavu loňského dvacetiletého výročí vzniku, avšak plány zastavila pandemie. S návratem se nicméně stále počítá, ostatně návraty po letech jsou v poslední době hodně v kurzu. Diváci takhle znovu dostanou například Sex ve městě, už dříve si svými návraty po letech prošly série Plný dům, Akta X, Veronica Mars, 24 nebo Útěk z vězení.

Nová kriminálka zatím není definitivně schválená, ale domluva je blízko a byli najatí první herci. Pokud by projekt nebyl nečekaně zrušený, tak v seriálu vystoupí Paula Nesome (Barry, Chicago Med), Matt Lauria (Little Birds, Kingdom) a Mel Rodriguez (On Becoming a God in Central Florida). Scénář píše Jason Tracey (Elementary – Jak prosté).

Původně značka odstartovala v roce 2000 s Kriminálkou Las Vegas. Ta běžela až do roku 2015. V letech 2002-12 vznikala Kriminálka Miami, devět sérií od roku 2004 do roku 2013 stihla Kriminálka New York a dva roky (2015-2016) tu byla Kriminálka: Oddělení kybernetiky.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu