Penny z Teorie velké třesku si zahraje hereckou ikonu Doris Day

Penny z Teorie velké třesku si zahraje hereckou ikonu Doris Day | Fandíme seriálům
Universal, HBO Max
Zobrazit dalších 12 obrázků
Herečka Kaley Cuoco si vyhlédla po Letušce další zajímavou roli, tentokrát ztvární slavnou hollywoodskou herečku v limitované sérii.

Oprostit se od role, která vás proslavila a kterou jste hráli přes deset let, nemusí být pro seriálové herce snadné. Kaley Cuoco se navždy zapsala do paměti diváků jako Penny z Teorie velkého třesku. Stejně jako její kolega a představitel Sheldona Jim Parsons se po konci TBBT snaží chytat dalších hereckých příležitostí. Oba vloni zažili nový seriálový úspěch, Parsons se bravurně převtělil do sexuálního predátora v minisérii Hollywood a Cuoco zazářila v multižánrové Letušce od HBO Max, za kterou získala svou vůbec první nominaci na Zlatý glóbus. Cuoco momentálně pracuje jak na druhé řadě Letušky, jež by měla dorazit na HBO Max na jaře příštího roku, tak na nové životopisné sérii.

Teorie velkého třesku: Představitelka Penny zopakovala slavnou klepací scénu
 

Cuoco si zahraje hollywoodskou legendu Doris Day v zatím nepojmenovaném seriálu. Doris Day zazářila v nespočtu filmů v období 40. až 60. let. Mezi její nejznámější snímky paří například Nádherný pocit, Mladík s trumpetou, Calamity Jane, Miluj mě nebo mě opusť, Muž, který věděl příliš mnoho nebo Učitelčin miláček. Za svou kariéru byla jednou nominována na Oscara a to v roce 1960 za výkon v romantické komedii Noční rozhovor. Dále vedla od roku 1968 po pět sezón úspěšnou komediální show na stanici CBS s názvem The Doris Day Show. Doris Day zemřela v roce 2019 ve věku 97 let.

Připravovaná limitovaná série se inspiruje životopisem Doris Day: Her Own Story od spisovatele A.E. Hotchnera, jenž zaznamenává hereččin život a kariéru prostřednictvím rozhovorů jak s ní, tak její rodinou, přáteli a kolegy z filmové branže. Limitovaná série zatím nemá potvrzený streamovací domov. Jelikož Cuoco projekt produkuje skrze svou produkční společností Yes, Norman Productions spolu s Berlanti Productions a Warner Bros. Television, které rovněž produkují Letušku, tak bude limitovaná série pravděpodobně uvedena buďto na HBO nebo HBO Max.

Zdroj: Variety

Foto: Universal, HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

1 | 23.03.2021 18:54
1
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu