Příběh služebnice: 4. řada rozpoutá otevřený konflikt

Příběh služebnice: 4. řada rozpoutá otevřený konflikt | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Už za pár týdnů začne nová řada Příběhu služebnice, na kterou nás láká čerstvá upoutávka.

Natáčení 4. řady Příběhu služebnice (The Handmaid's Tale) loni přerušila pandemie. Teď už je ale vše na dobré cestě k tomu, aby si 28. dubna nová série populárního seriálu odbyla plánovanou premiéru. Je tu nový trailer, který poodhaluje, na co se můžeme v další sérii těšit.

Předchozí řada skončila v momentě, kdy se June (Elisabeth Moss) podařilo odeslat do Kanady letadlo plné dětí. Zároveň ale během akce byla postřelena a několik služebnic zemřelo. V nové sezoně je hledanou osobou, ale už nepůsobí jako vyděšený zajíc v okamžiku těsně před tím, než se do něj zakousne hladový vlk. Z June je partyzánka, odbojářka. Někdo, kdo by mohl reálně pomoci ukončit nadvládu zvráceného Gileadu.

Krom vyššího poslání však June žene řada osobních pohnutek. Stále se snaží zachránit svou starší dceru a také by se ráda pomstila těm (a dohnala je ke spravedlnosti), kteří jsou osobně zodpovědní za její utrpení. Její chuť bojovat by mohla zpřetrhat její vazby s nejbližšími. Řada výjevů v traileru zavání otevřenou válkou a také je určitě příjemné cítit, že na tyrany z Gileadu snad konečně dopadne nějaký trest. Celá sezona by se tak snad definitivně mohla vysmeknout z cyklu utrpení, který June dosud prožívala a emocionálnější paleta by mohla být širší (i když o nic méně dramatická).

V hlavních rolích se vracejí Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford a Sam Jaeger. Obsazení nově rozšiřují McKenna Grace, jako nezletilá žena staršího komandéra, Zawe Ashton jako Moiřina (Samira Wiley) přítelkyně v Torontu a Reed Birney v blíže nespecifikované roli. Seriál jako hlavní scenárista nadále vede Bruce Miller. První tři epizody budou uvedeny 28. dubna, pak bude následovat sedm dalších, vždy s týdenním odstupem. Seriál je vyráběn pro americkou streamovací službu Hulu, u nás dosud všechny série nabídlo HBO.

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu