Chucky: Teaser odhaluje, jak se vyrábí vraždící panenka

Chucky: Teaser odhaluje, jak  se vyrábí vraždící panenka | Fandíme seriálům
Rogue Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Přinášíme poslední souhrn novinek k seriálové verzi hororového Chuckyho a novou upoutávku.

Stanice Syfy zveřejnila krátký teaser k očekávanému hororovému seriálu Chucky, který přivede na televizní obrazovky ikonickou hororovou panenku z filmové série Dětská hra. Bohužel krátká upoutávka neodhaluje žádné reálné záběry ze seriálu, akorát poodhaluje tvorbu pohyblivého modelu hororové panenky, jež se používá při natáčení. Mimo záběrů na robotické oči jak z Terminátora a démonického hlasu původního Chuckyho dabéra Brada Dourifa, jež pronese větu: „Vždycky se vrátím,“ jsme se dočkali pouze oznámení o uvedení seriálu letos na podzim.

American Horror Story 10: Souhrn všeho, co zatím víme o příští řadě hororové antologie
 

Seriál je produkován tvůrcem původní Dětské hry z roku 1988 Donem Mancinim. Mancini vyjma produkce napsal scénář a zrežíruje minimálně tři epizody. Konkrétní počet epizod pro první řadu Syfy zatím nezveřejnila. Seriálový Chucky je zasazen chronologicky za sedmý film ze série. Tvůrci tak ignorují poslední film s Chuckym z roku 2019, který se pokusil o moderní remake s technologickými vychytávkami.

Jak napovídá oficiální popisek, v seriálu se dočkáme jak nových tváří, tak i starých známých. Synopse k Chuckymu zní: „Poté, co se na bleším trhu na americkém předměstí objeví k prodeji panenka Chucky, je idylické městečko uvrženo v chaos. Řada brutálních vražd postupně odhaluje pokrytectví a dávno zapomenutá tajemství města. Mezitím příchod nepřátel i spojenců z Chuckyho minulosti hrozí odhalením pravdy brutálních vražd a nevyřčeného původu démonické panenky, která se stala notoricky známým monstrem.

Obsazení Chuckyho tvoří Lexa Doig (Arrow), Devon Sawa (Nezvratný osud), Barbara Alyn Woods (Striptýz), Alyvia Alyn Lind (Future Man), Zackary Arthur (Transparent), Teo Briones (Ratchedová) a Bjorgvin Arnarson (The Seventh Day). Z filmové série se v seriálu vrátí již zmíněný Chuckyho dabér Brad Dourif, herečka a Dourifova dcera Fiona Dourif, která si zahrála Nicu Pierce v Chuckyho kultu, a představitelka Tiffany z Chuckyho nevěsty Jennifer Tilly. Počítáme, že se v seriálu objeví více herců z předešlých filmů a že si jen tvůrci nechávají pár překvapivých cameií pro diváky.

Více informací se dočtete v našich předešlých článcích.

Zdroj: Collider

Foto: Rogue Pictures

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Dětská hra

08.11.1988 | USA
Thriller, Horor
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu