Cruel Summer: Napínavé pátrání po zmizelé obrátí život mládeže naruby

Cruel Summer: Napínavé pátrání po zmizelé obrátí život mládeže naruby | Fandíme seriálům
Freeform
Zobrazit dalších 11 obrázků
Populární středoškolačka se pohřešuje. Může za to šprkta, co se jí snažila podobat? Pusťte si trailer nového psychologického thrilleru.

Seriálová novinka z předměstí vůbec nevypadá špatně. Na první pohled lze v seriálu cítit inspiraci v napínavých vyšetřovatelských seriálech jako jsou Hříšnice nebo Proč? 13x proto. Máme tu teenagery, zmizelou dívku, nejasné okolnosti, nespolehlivé vypravěče a několik různých pohledů na věc. Jessica Biel z Hříšnice je shodou okolností jednou z producentek, tak třeba se jí napínavé thrillery zalíbily.

Cruel Summer (Kruté léto), jak se seriál jmenuje, nám představí dvě dívky – Populární a okouzlující Kate Wallis a nenápadnou šprtku Jeanette Turner. Kate jednoho dne zmizí a Jeanette je obviněna z toho, že s tím měla něco společného. Stopy vedou směrem k ní, ale situace zřejmě nebude tak jednoduchá a samotná Kate také leccos skrývala. Skrze různé úhly pohledu bude příběh vyprávěný napříč třemi následujícími léty v devadesátkách.

Trailer slibuje rozehrát zajímavou hru, kdy Kate zřejmě nebya zrovna hodná holka a Jeanette pro změnu ztrácí důvěru okolí v momentě, kdy v touze po popularitě zkusí být víc jako Kate. Obě dvě toužily po stejném klukovi a Jeanette zřejmě neříká tak úplně pravdu o tom, co o Kate všechno ví. Ale dělá to z ní nutně kriminálnici? Seriál připravuje Bert V. Royal, jenž se může pochlubit scénářem k dobře hodnocené komedii o dospívání Panna nebo orel. Dvě hlavní role ztvárnily Olivia Holt (Cloak & Dagger) a Chiara Aurelia (Tell Me Your Secrets, Geraldova hra). Dále hrají Froy Gutierrez, Harley Quinn Smith, Allius Barnes, Blake Lee, Michael Landes, Brooklyn Sudano nebo Nathaniel Ashton

Co budí trochu rozpaky, je skutečnost, že seriál vzniká primárně pro stanici Freeform, jež se většinou snaží být hodně rodinná, případně se podbízet mladším teenagerům. Ale z traileru se prozatím nezdá, že by byl seriál nějaký vyměklý nebo přeslazený. Dříve byla chystaná novinka známá jako Last Summer a vysílat se bude od 20. dubna. Stanici Freeform vlastní Disney, tak pokud by u nás v dohlednu nikdo seriál nezařadil do svojí nabídky, tak můžeme předpokládat, že jej uvidíme alespoň v rámci služby Disney+, jež k nám do konce roku konečně má dorazit.

Podklady a foto: Freeform

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu