M.O.D.O.K.: Superpadouch ve dvou nových upoutávkách hýří nápady

M.O.D.O.K.: Superpadouch ve dvou nových upoutávkách hýří nápady | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit další 1 obrázek
Ujetá komedie o kariérním padouchovi s obří hlavou dává vzpomenout na Team America.

Nová marvelovka M.O.D.O.K. se představila se dvěma novými upoutávkami – s regulérním trailerem a jedním klipem. A musí se nechat, že dvě nová videa srší nápady. M.O.D.O.K. patří mezi ty nejbizarnější marvelovské záporáky. Jeho obří hlava spojená s trupem a miniaturní končetiny jsou k nepřehlédnutí. Je tedy jedině dobře, že byl padouch zpracovaný v cela samostatném seriálu, jenž nijak nenavazuje na filmový svět Marvelu a tvůrci se tak mohli plně vyřádit.

Seriál je natočený metodou loutkové animace, ve které ještě více vyniká, jak je celý seriál praštěný. Hlavní protagonista M.O.D.O.K. je zkušený superpadouch, jemuž se však jeho zločinnou organizaci A.I.M. podařilo přivést na buben a čeká jej pohlcení konkurenční firmou. A v domácím životě také nepanuje zrovna idyla. Sledujeme tak do jisté míry klasický rodinný sitcom, který je však říznutý komiksem a bláznivou komedií.

Nově zveřejněné ukázky předestírají, jakým kvantem nápadů tvůrci hýří a nebojí se je použít. Souboj se superhrdinkou je hodně nekompromisní a krvavá záležitost. V některých momentech dává vzpomenout na kultovní Team America nebo na animované grotesky.

Hlavními tvůrčími osobnostmi jsou Jordan Blum (Zpátky do školy, Americký táta) a Patton Oswalt, jenž také nadaboval hlavní roli. Vedle něj svoje hlasy seriálu propůjčili například Aimee Garcia, Ben Schwartz, Melissa Fumero, Beck Bennett, Jon Daly, Nathan Fillion, Whoopi Goldberg, Bill Hader nebo Jon Hamm. M.O.D.O.K. bude uvedený 21. 5. 2021. Zatím bohužel nemáme zprávy o tom, zda jej některá z českých streamovacích služeb zařadí do své nabídky. Nejpozději bychom se měli dočkat v momentě, kdy služba Disney+ později v letošním roce konečně dorazí do středí Evropy.

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu