Star Wars: Rangers of the New Republic – Vývoj seriálu byl pozastaven

Star Wars: Rangers of the New Republic – Vývoj seriálu byl pozastaven | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
Svět Mandaloriana se zatím nebude rozrůstat tolik, jak se čekalo. Oblíbený Star Wars tvůrce byl povýšen do důležité kreativní pozice.

V posledních dnech mezi fanoušky Star Wars zavládlo nadšení. Na oficiálních stránkách Lucasfilmu se objevila informace, že byl Dave Filoni povýšený do pozice Executive Creative Director. Tedy výkonného kreativního ředitele. Fanoušci měli radost proto, že Filoni je milovník Star Wars tělem i duší, který se dlouhá léta učil přímo od George Lucase a má na svědomí řadu oblíbených a dobře hodnocených Star Wars seriálů, jako jsou Povstalci, Clone Wars, The Bad Batch a The Mandalorian.

Posléze magazín Variety upřesnil, že Filoni tento titul dostal v tichosti už skoro před rokem a nedrží jej sám. Vedle něj na stejné pozici vystupují Doug Chiang (klíčový výtvarník, který na Star Wars pracuje od Skryté hrozby) a John Knoll z trikové společnosti ILM, který pracoval na vizuálních efektech Star Wars už od Nové naděje a je autorem námětu Rogue One. Ačkoliv je tedy zpráva o Filoniho pracovním povýšení méně zářivá, než se na první pohled mohlo zdát, fanoušky pořád může těšit, že má zjevně v Lucasfilmu důležité slovo při rozhodování o kreativních otázkách.

V článku Variety, který osvětlil podrobnosti o Filoniho povýšení, se nicméně nenápadně krčila ještě jedna zpráva, která ve velkém přitáhla pozornost fanoušků Star Wars. Podle Variety je v tuhle chvíli pozastavený vývoj série Star Wars: Rangers of the New Republic. Tu Lucasfilm oznámil teprve v prosinci a měla být součástí širšího příběhu, který začal v The Mandalorianovi a rozšíří jej ještě seriály o Ahsoce a The Book of Boba Fett. Obecně se předpokládá, že hlavní postavou seriálu byla Cara Dune. Tu hrála bývalá zápasnice Gina Carano, s níž Lucasfilm rozvázal kontakt, po tom, co herečka kontinuálně na sociálních sítích šířila kontroverzní posty. Uvidíme tedy, zda projekt bude zcela zrušený, anebo bude časem reorganizovaný s nějakou jinou čelní postavou a vrátí se do vývoje. Podle posledních zpráv Lucasfilm prozatím nepočítá s tím, že by Caru Dune přeobsadil.

Foto: Lcuasfilm

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu