See: Apokalyptický seriál oznámil 3. řadu a přinesl upoutávku 2. řady

See: Apokalyptický seriál oznámil 3. řadu a přinesl upoutávku 2. řady | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit další 2 obrázky
David Bautista se představuje jako obávaný bratr Jasona Momoy. Čeká nás drtivý střet dvou slepých bratří.

Jedním ze seriálů, kterými se služba Apple TV+ pokusila při spuštění přilákat diváky, byla také postapokalyptická akční sci-fi See. Příběh s Jasonem Momoou (Aquaman) v hlavní roli se odehrával ve světě budoucnosti, kde lidská civilizace padla a všichni přeživší ztratili zrak. Události byly zasazené mnoho set let po kataklyzmatu, kdy už se lidstvo se ztrátou našeho ústředního smyslu dávno vyrovnalo. Události se dávají do pohybu, když náčelník Baba Voss (Momoa) přijme za své dvě děti, které vidí. Královna obě děti vnímá jako kacířství a hodlá je zlikvidovat, což rozpoutá ozbrojený konflikt.

První série sice měla rozpačité recenze, které si často stěžovaly na to, že ústřední koncept slepé civilizace je často dost křečovitě (až směšně) zpracovaný, nicméně seriál byl hodně výpravný a zřejmě si našel své diváky, protože Apple TV+ krom druhé řady schválila také přípravy řady třetí! Dle informací serveru Deadline byly obě navazující série schválené naráz a třetí řada už se nenápadně začala v Kanadě natáčet. Druhá řada startuje na Apple TV+27. srpna a teď byl zveřejněný první trailer, v němž se poprvé setkáváme s Edo Vossem, Babovým bratrem, jenž má s hlavním hrdinou zjevně nevyřízené účty a vypadá to, že bude jedním z antagonistů druhé řady.

Edo Vosse ztvárnil Dave Bautista, známý jako Drax od Marvelu nebo z letošního zombie filmu Armáda mrtvých. Dále byli do druhé řady obsazeni Eden Epstein (Sweetbitter), Tom Mison (Watchmen), Hoon Lee (Warrior), Olivia Cheng (Warrior), David Hewlett (The Shape of Water) a Tamara Tunie (Flight). Sérii vytvořili Francis Lawrence (Constantine, Hunger Games 2-4) a Steven Knight (Peaky Blinders, Skyfall).

Podklady a foto: Apple

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu