American Horror Story: Teaser přiblížil, co nás bude strašit v 10. řadě

American Horror Story: Teaser přiblížil, co nás bude strašit v 10. řadě | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit dalších 7 obrázků
Je libo zubaté mořské panny nebo mimozemšťany?

Desátá řada populárního antologického seriálu American Horror Story až doteď obecně působila jako záhada. Showrunner Ryan Murphy nás v posledních měsících zásoboval zejména krátkými útržky informací a různými nápovědami, které však nikdy neodhalily celou skládačku. Její finální doplnění se nyní výrazně přiblížilo – na světlo světa se po dlouhém čekání dostala oficiální ukázka společně s novým plakátem a oba materiály detailněji přibližují to nejdůležitější, a to sice jaké děsy se budou ve zbrusu nových epizodách divákům snažit nahánět husí kůži.

Již nějakou dobu víme, že nadcházející série, nesoucí podnázev Double Feature, do světa AHS přinese osvěžující prvek. Její příběh bude rozdělen na dvě samostatné části, přičemž se každá zaměří na odlišné světy. Nové propagační materiály odhalují podstatu obou bloků, a to přestože neukazují jediný záběr ze samotné řady.

Chucky: Vraždící panenka se vrací, je tu teaser nového seriálu
 

První z kapitol nazvaná Red Tide (v překladu Rudá vlna) se bude točit kolem mořského prostředí a, jak dlouho odhadovaly fanouškovské teorie, pravděpodobně budeme mít co dočinění s určitým typem sirén či mořských panen obdařených sadou patřičně ostrých zubů. Druhý celek pojmenovaný Death Valley (Údolí smrti) se pak dostane na pevninu a prim budou v tomto případě hrát stvoření na vlas podobná snad nejpopulárnějšímu ztvárnění mimozemšťanů.

V ukázce se dále dozvídáme, že se tyto dva světy střetnou, a v několika záběrech pak také sledujeme záhadnou černou pilulku, kzerá se ukázala i na plakátu z června. Co tyto věci znamenají, nejspíše zjistíme až ve chvíli, kdy se 10. série objeví na obrazovkách.

Čím si však už můžeme být jistější, je tradičně nabité herecké obsazení. Vedle dlouhodobých stálic ve formě Sarah Paulson, Evana Peterse, Billie Lourd a Lily Rabe se před kamerou ocitl také například Macaulay Culkin alias Kevin McCallister ze série Sám doma. První z nových dílů si na stanici FX odbude premiéru 25. srpna, už teď je však pro nedočkavce ke zhlédnutí zbrusu nový spin-off American Horror Stories, který přináší hned několik děsuplných příbehů.

Níže si můžete pustit trailer, v galerii najdete nejnovější plakáty.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu