Ahsoka: V chystané Star Wars sérii se má představit hraná verze Sabine Wren

Ahsoka: V chystané Star Wars sérii se má představit hraná verze Sabine Wren | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Další oblíbená postava Hvězdných válek se má přenést z animovaného světa do hraného.

S tím, jak se hraný svět Hvězdných válek rozrůstá, mohou mít skalní fanoušci radost z toho, že jejich oblíbené postavy z širšího světa nově poznají také příležitostní diváci, kteří dosud milovali třeba jen Luka nebo Yodu. Prostor zatím dostávaly podobné postavy především v seriálu The Mandalorian, kde se znovu vrátil například oblíbený námezdní lovec Boba Fett, popřípadě se ukázaly hrané verze oblíbených postav animovaných.

Zatím to platilo především pro Mandalorianku Bo-Katan a bývalou členku řádu Jedi Ahsoku Tano. Tu ztvárnila zkušená Rosario Dawson a krátce poté, co se pozitivně představila, bylo ohlášeno, že v dohledné budoucnosti dostane vlastní sérii. O té zatím víme prakticky jen to, že se v ní vrátí Rosario, a že ji jako hlavní scenáristé povedou Dave Filoni a Jon Favreau.

The Hollywood Reporter teď tvrdí další zajímavou věc. A to, že se hledá představitelka pro hranou podobu Sabine Wren. To je postava, jež se představila v seriálu Star Wars Povstalci. Je to Mandalorianka, v jejímž dosavadním životě hrál důležitou roli Darksaber, rituální zbraň, již jsme mohli vidět v seriálu The Mandalorian. Ačkoliv necítí Sílu, byla trénována v boji se světelným mečem. V závěru Povstalců se spolu s Ahsokou vypravila hledat ztraceného přítele Ezru Bridgera, její vystupování v novém seriálu tak lze snadno vysvětlit.

Foto je ilustrační, ze seriálu Star Wars Povstalci

Zdroj: The Hollywood Reporter

 

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu