Vikingové: Valhalla – Kdy bude nový seriál uvedený a čerstvé fotky

Vikingové: Valhalla – Kdy bude nový seriál uvedený a čerstvé fotky | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Seznamte se s novými útrapami další generace drsných seveřanů.

Netflix navazuje na úspěšnou značku Vikingové seriálem Vikingové: Valhalla. Nová sága začíná sto let po závěru původního seriálu a podle oficiální anotace přináší dramatické zpracování dobrodružství nejslavnějšího Vikinga, který kdy žil. Nově se dozvídáme, že seriál uvede svou první řadu na Netflixu 25. února 2022. Spolu s datem byly uveřejněny také nové fotografie, které můžete vidět dole v galerii.

Děj Valhally začíná na počátku 11. století a pojednává o dobrodružství některých z nejslavnějších Vikingů, kteří kdy žili, Leifa Erikssona (Sam Corlett), Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson) či Haralda III. Norského (Leo Suter). Na ústřední protagonisty čeká lítý boj o přežití a hledání vlastní cesty ve světě, který se jim mění před očima.

Příběh se odehrává za časů, kdy napětí mezi Vikingy a Brity vrcholilo. Válka je na obzoru a Vikingové válčí také mezi sebou, kvůli rozkolu mezi zastánci křesťanství a pohanství. Uprostřed nepokojů se trojice protagonistů vydává na cestu, která je povede přes moře a bojiště, aby mohli bojovat o přežití a usilovat o věčnou slávu.

Série slibuje, že bude mísit historickou přesnost s dobrodružstvím, dramatem a zemitou, drsnou akcí. Původní autor Michael Hirst se podílí na seriálu jako producent. Hlavním scenáristou je Jeb Stuart (Smrtonosná past, Uprchlík). Ve vedlejších rolích vystupují Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, David Oakes, Laura Berlin a Caroline Henderson.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu