Chlap: Tomáš Maštalír ztvární úspěšného doktora, který ztratí část paměti

Chlap: Tomáš Maštalír ztvární úspěšného doktora, který ztratí část paměti | Fandíme seriálům
Nova
Zobrazit dalších 7 obrázků
Stanice Nova uvede nový seriál z nemocničního prostředí, který se inspiroval skutečným příběhem italského doktora.

Na podzim jsme vás informovali o novém seriálu z dílny Novy s názvem DOC. Novinku z nemocničního prostředí Nova uvede během jara ovšem pod novým názvem Chlap. Ústřední postavou je uznávaný lékař a primář diagnostického centra Ondřej Frank (Tomáš Maštalír), který následkem zranění ztratí část paměti. Seriál je inspirovaný skutečným příběhem italského lékaře Pierdanteho Piccioniho.

Šéfka: V nové kriminálce Novy bude vyšetřovat vraždy Kateřina Winterová
 

Pečlivě vybudovaný svět se Frankovi zhroutí během jediného okamžiku, kdy mu vinou těžkého poranění mozku vypadne z mysli posledních několik let života. Seriál ukazuje jak Frankovu úpornou snahu o pochopení nové reality a sama sebe, tak i dávku pochopení od jeho nejbližšího okolí, které je zcela jiné, než jaké si jej pamatuje.

Kromě Maštalíra (Čára) v seriálu hrají Jiří Dvořák (Anděl Páně), Ivan Lupták (Deníček moderního fotra), Jenovéfa Boková (Ženy v běhu), Elizaveta Maximová (Matky), Andrea Růžičková (Jak se zbavit nevěsty), Jitka Ježková (Rapl) anebo Martin Myšička (Osada).

Chlap se inspiroval jak skutečnými událostmi, tak dva roky starým italským seriálem DOC - Nelle tue mani (Návrat do života). Na české verzi je zajímavé i to, že neproběhla koprodukce mezi Markízou a Novou. Namísto toho obě stanice natočily vlastní verzi. Markíza vysílá titul Druhá šanca v hlavní roli s Jánem Koleníkem (Šťastný nový rok 2: Dobro došli) od 10. ledna. Přesné datum uvedení tuzemské verze zatím není známo.Foto a podklady: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu