The Boys: Ve třetí řadě tvůrci odkryjí historii Vaughtu a představí superhrdinský tým Odplata

The Boys: Ve třetí řadě tvůrci odkryjí historii Vaughtu a představí superhrdinský tým Odplata | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 9 obrázků
Třetí řada The Boys nebude jen o současnosti, tvůrci se zaměří na 60. i 80. léta a přivedou na scénu nový superhrdinský tým Payback.

Téměř dva roky si musejí fanoušci černohumorné komiksovky The Boys (Banda) počkat na třetí sezónu. Druhá řada byla uvedena v září 2020 a třetí série dorazí až letos v červnu. Tvůrci před premiérou pomalu odhalují podrobnosti, střípky příběhu, nové postavy i herecké obsazení. Showrunner seriálu Eric Kripke (Lovci duchů) mimo jiné uvedl, že se třetí série zaměří na minulost ďábelské společnosti Vought a ukáže, jak konglomerát fungoval v 60., 70. a 80. letech.

Na Disney+ vzniknou animované série s X-Meny, Spider-Manem nebo Grootem
 

Již delší dobu víme, že se v nadcházející sezóně objeví superhrdina Soldier Boy v podání Jensena Acklese (Lovci duchů). Ovšem nových tváří bude ve třetí sérii mnohem víc. „Jedním ze stěžejních témat třetí řady nebude jen postava Soldier Boye, ale celý tým, jehož byl součástí, který se nazývá Payback. Tam patřila třeba Crimson Countess a spousta dalších hrdinů, kteří jsou úžasní. Představíme superhrdinský tým z doby, kdy ještě neexistovalo žádných Seven. Také ukážeme historii společnosti Vought v 60. až 80. letech. Bylo skvělé ponořit se do historie tohoto komiksového světa a zaměřit se na linky, které nejsou jen ze současnosti,“ uvedl Kripke pro web The Illuminerdi.

Amazon Prime
Jensen Ackles jako superhrdina Soldier Boy ve třetí sezóně The Boys

I přesto, že tým Payback má sehrát ve třetí sérii stěžejní roli, tak zatím byly pro seriál z onoho supráckého týmu oznámeny jen postavy Soldier Boy a Crimson Countess. Hrdinku Crimson Countess mezi jejíž schopnosti patří létání a generování tepla, při kterém dokáže tavit věci a tím pádem lidi, si zahraje Laurie Holden (Živí mrtví). Tým Payback zastává v komiksech podobné morální hodnoty jako Seven, takže se o žádné dobrodince jednat nebude.

Z dalších nováčků byli pro třetí řadu potvrzeni superhrdinové Blue Hawk s tváří Nicka Wechslera (Pomsta), specialista na zbraně Gunpowder v podání Seana Patricka Flaneryho (Mrtvá zóna) a herec Miles Gaston Villanueva (Nancy Drew) se představí jako Stormfrontin expřítel Supersonic, dříve znám jako Drummer Boy. Postava superhrdiny Blue Hawka nevychází z komiksové předlohy Gartha Ennise a Daricka Robertsona. V komiksech vystupuje pouze postava Ground Hawk, která je jakousi parodií na Wolverina z X-Menů.

Amazon Prime
Laurie Holden jako superhrdinka Crimson Countess ve třetí sezóně The Boys

Další novými tvářemi budou Katia Winter (Lovci prokletých pokladů), Kristin Booth (Orphan Black) a Jack Doolan (Marcella). Z původního obsazení se samozřejmě vrátí Antony Starr (postava Homelandera), Karl Urban (Billy Butcher), Jessie T. Usher (A-Train), Karen Fukuhara (Kimiko), Jack Quaid (Hughie Campbell), Laz Alonso (Mother's Milk), Erin Moriarty (Annie/Starlight), Chace Crawford (The Deep), Dominique McElligott (Queen Maeve), Claudia Doumit (Victoria Neuman), Giancarlo Esposito (Stan Edgar) a Tomer Kapon (Frenchie).

Třetí série nebude jediným titulem z komiksového světa The Boys, který letos Amazon uvede. Již 4. 3. se můžeme těšit na osmidílný animovaný spin-off Diabolical, který jsme blíže představili v našem předchozím článku. Dále Amazon připravuje hraný spin-off, který se bude odehrávat na vysoké škole pro mladé superhrdiny, kterou provozuje ďábelská společnost Vought International. Více o zatím nepojmenované sérii se dočtete zde.

Amazon uvede první tři epizody třetí sezóny The Boys dne 3. 6. Další díly budou následovat jednotlivě v týdenních intervalech. Finální díl třetí sezóny bude uveden 8. 7.

Níže se můžete podívat na první teaser ke třetí sérii.

Seriál The Boys, adaptován z komiksové předlohy stejného názvu a vytvořen hercem a režisérem Sethem Rogenem, je zasazen do alternativního vesmíru, kde jednotlivci obdaření supermocí jsou uznáváni širokou veřejností jako superhrdinové. Tyto superhrdiny vlastní silná společnost Vought International, která je prodává a zpeněžuje. Tito superhrdinové se ve svém osobním životě chovají arogantně a rádi zneužívají svoje superschopnosti. Seriál sleduje primárně dvě skupiny: Sedm, neboli přední tým superhrdinů Vought International a skupinu The Boys, která se snaží zničit tyto zkorumpované superhrdiny. Skupina The Boys je vedena Billym Butcherem (Karl Urban), který nenávidí všechny superhrdiny a skupina Sedm je vedena egoistickým a nestabilním Homelanderem (Antony Starr). Mimo jejich konflikt sleduje seriál také nové členy každého týmu: Hugh "Hughie" Campbell (Jack Quaid), který se přidá ke skupině The Boys hned poté, co jeho přítelkyně je zabita jedním ze skupiny Sedm, a Annie January/Starlight (Erin Moriarty), která se přidá do skupiny Sedm, ale v zápětí zjišťuje, že superhrdiny, které obdivovala, se nechovají tak, jak si představovala.

Zdroj: TVLine, Movieweb, Collider, The Illuminerdi

Foto: Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu