Monarch: V sérii ze světa Godzilly se mají prostřídat otec i syn Russellovi

Monarch: V sérii ze světa Godzilly se mají prostřídat otec i syn Russellovi | Fandíme seriálům
Legendary Pictures
Nová špionážní série ze světa Godzilly a Konga bude skákat v čase.

Začátkem roku jsme se překvapivě dozvěděli, že se chystá seriál ze světa Godzilly. Tehdy ještě nebylo známo mnoho podrobností. Věděli jsme, že novinku pro Apple TV+ připravují Matt Fraction (autor komiksové předlohy a konzultant seriálu Hawkeye) a Chris Black (seriály Star Trek: Enterprise, Zoufalé manželky, Šílenci z Manhattanu). A zveřejněná dokonce byla následující synopse: „Po hřmotné bitvě mezi Godzillou a Titány, která srovnala San Francisco se zemí a odhalila šokující skutečnost, že monstra jsou skutečná, pojednává zatím nepojmenovaná série o putování jedné rodiny, jež se snaží odkrýt pohřbená tajemství, která je spojují s tajnou organizací známou jako Monarch.“

Později v únoru server The Illuminerdi uvedl, že minimálně pracovní název série bude právě Monarch. K tomu bylo doplněno, že má být seriál špionážní sci-fi, která sleduje rodiny spojené s organizací Monarch a to od jejího vzniku až po současnost. Server dále uvedl, že se do série hledá představitel mladého Billa Randy, tedy postavy, jíž v Kongovi: Ostrově Lebek ztvárnil John Goodman.

Podle čerstvých zpráv jednou z ústředních postav snímku má být Lee Shaw, přičemž se máme potkávat s mladou i starší variantou. Kuriózní je, že staršího Leeho má hrát legendární Kurt Russell (Věc, Útěk z New Yorku, Tango a Cash, Osm hrozných, Strážci Galaxie 2) a toho mladšího pak jeho vlastní syn Wyatt Russell (Černé zrcadlo, Overlord, The Falcon and the Winter Soldier). Starší verzi postavy máme potkat v roce 2015, v části příběhu, která se odehrává po bitvě Godzilly s MUTO v San Franciscu. Tu mladší pak v 50. nebo 60. letech minulého století, kdy Lee působil v armádě. Právě v tomto období se má vyskytovat i mladý Bill Randa.

Casting prozatím nebyl potvrzený, avšak minimálně to, jaké postavy se produkce snaží obsadit, můžeme brát jako hotovou věc - inzeráty z castingového prostředí se k redaktorům z The Illuminerdi dostávají docela často. Poslední zprávy hovořily o tom, že by se mělo začít točit ještě letos na jaře, tím pádem by brzy mohlo přijít nějaké oficiální oznámení.

Foto je ilustrační: Godzilla II

Zdroje: The Illuminerdi I, II

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu