Rozčarování: Pátá řada „fantasy Simpsonovi“ uzavře, je tu trailer

Rozčarování: Pátá řada „fantasy Simpsonovi“ uzavře, je tu trailer | Fandíme seriálům
Netflix
Fazolka se pustí do boje se svou matkou, Satanem a vlastním osudem.

Od roku 2018 běží na Netflixu seriál Rozčarování (Disenchantment) . V tom se autor Simpsonových Matt Groening zaměřil na pohádky, historii a fantasy, když nám představil příběh princezny Fazolky, která se nehodlá vdát za prvního blbce, kterého jí papá dohodí. Teď se blíží pátá série nebo podle některých kritérií 5. kapitola a třetí série. Ale to je detail. Podstatné je, že nadcházejících deset epizod seriál zakončí.

Rozčarování spolu s pátou kapitolou končí a závěrečná desítka epizod dorazí na Netflix 1. září. Oficiální anotace o poslední řadě praví: Tady to všechno končí. Příhody drsné a opilé královny Fazolky, jejího elfího společníka Elfa a jejího osobního démona Luciho vyvrcholí epickou bitvou o Dreamland. Aby zachránila zemi před krutovládou královny Dagmar, musí Fazolka porazit svou matku a překonat proroctví jež předurčuje, že zabije někoho, koho miluje. V sázce je víc než kdykoli předtím. Na naše hrdiny čeká souboj se Satanem, bezhlavou mrtvolou, zlým vědcem a tím vůbec nejstrašlivějším: Svým skutečným osudem.

Jednotlivé role namluvili Abbi Jacobson, Eric Andre, Nat Faxon, John DiMaggio, Tress MacNeille, Richard Ayoade, Matt Berry, Noel Fielding, Meredith Hagner, David Herman, Sharon Horgan, Maurice LaMarche, Lucy Montgomery a Billy West. Níže si můžete přehrát trailer, který rekapituluje dosavadní epizody a zároveň láká na ty nové.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu