Milé dítě: V německém thrilleru drží úchyl rodinu v izolaci

Milé dítě: V německém thrilleru drží úchyl rodinu v izolaci | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Netflix přináší minisérii o matce a dceři, kterým se povede utéct vězniteli. Pusťte si trailer.

Německy hovořící země jsou nechvalně proslulé případy, kdy muž léta drží dceru, či nějakou jinou ženu někde pod zámkem. Realita se propracovává i do umění. Před pár lety tu byl silný snímek Room, který přinesl Brie Larson Oscara. Teď podobné téma zpracovává minisérie Milé dítě (Liebes Kind / Dear Child).

Lena dlouhá léta žila v kompletní izolaci, ve střeženém domě, se dvěma dětmi – Hannou a Jonathanem. Jedí, spí i chodí na záchod v přesně předepsané časy. Jakmile do místnosti vstoupí „on“, musejí se seřadit a nastavit dlaně. Dělají vše, co řekne. Tedy až do momentu, kdy se Leně podaří utéct. Po téměř smrtelné nehodě končí v nemocnici, ve které je spolu s ní i Hannah. Když se v nemocnici objeví Leniny rodiče, tak se teprve vyjeví hrůza celé situace: Svoji dceru zoufale hledali 13 let.

Šestidílná minisérie vychází ze stejnojmenného románu od Romyho Hausmana, který před třemi lety byl publikovaný i u nás. V sérii hrají Kim Riedle, Naila Schuberth, Sammy Schrein, Hans Löw, Haley Louise Jones, Justus von Dohnányi, Julika Jenkins, Birge Schade, Christian Beermann, Seraphina Maria Schweiger, Özgür Karadeniz a Jeanne Goursaud. Hlavní scenáristkou je Isabel Kleefeld, asistoval jí Julian Pörksen, který zároveň režíruje.

Trailer má opravdu hutnou, místy až nepříjemnou atmosféru a na první pohled slibuje silný zážitek. Netflix novinku nabídne od 7. září.

Podklady a foto: Netlfix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 17

Julia | 13.09.2023 07:55
Romy Hausmannová - spisovatelka;)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu