Monarch: Odkaz monster – godzillí seriál je v traileru obrovský

Monarch: Odkaz monster – godzillí seriál je v traileru obrovský | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit další 3 obrázky
Synopse blíže představuje nový seriál ze světa Godzilly. A jsou tu nové fotky.

Nebude to dlouho čekat a Apple TV+ nabídne divákům seriál Monarch: Odkaz monster (Monarch: Legacy of Monsters). Nový příběh zasazený do světa Godzilly a Konga, kteří posledních devět let brázdí kina. Monarch je v daném světě organizace, která se obřími monstry dlouhodobě zaobírá.

Seriál organizaci představí napříč desetiletími, skrze osobní příběh jednoho z jejích členů, Lee Shawa. Toho v mladší a starší verzi hrají syn o otec Wyatt Russell a Kurt Russell. Mladý Lee vstoupil do Monarchu v jeho počátcích v 50. letech minulého století. Zkušenosti, které tehdy nabral mají váhu v současnosti. Tedy těsně po událostech filmu Godzilla z roku 2014, kam je film zasazený.

Trailer ukazuje obě dějová období, i to, jak se svět změnil, když se Godzilla porval s Titány a zdemolovali při tom kus San Francisca. Obřího ještěra ve snímku zjevně potkáme, i kdyby to bylo třeba jen v rámci nějakých flashbacků. A na první pohled série působí podobně výpravně, jako nákladné celovečerní filmy, které jí předcházely. Datum premiéry je stanoveno na 17. listopadu, kdy budou uvedeny první dvě epizody. Pak se budou nové díly uvádět s týdenními odstupy. Krom traileru byly zveřejněny také nějaké fotky (najdete dole v galerii) a oficiální synopse:

Po hromové bitvě Godzilly s Titány je San Francisco srovnané se zemí a lidé se vzpamatovávají z šokující skutečnosti: Monstra existují. Monarch: Odkaz monster pojednává o dvou sourozencích, kteří kráčejí v otcových šlépějích, aby rozkryli spojení svojí rodiny s tajuplnou organizací známou jako Monarch. Stopy je vedou do světa monster a hluboko do králičí nory, až k armádnímu důstojníkovi Lee Shawovi. Děj se odehrává v 50. letech a o půl století později, kdy Monarch ohrožuje, co všechno Shaw ví. Dramatická sága se odehrává napříč třemi generacemi, odkrývá hluboce pohřbená tajemství a to, jaký vliv mohou mít velké katastrofické události na naše každodenní životy.

V dalších rolích vystupují Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett a Elisa Lasowski. Hlavním režisérem je Matt Shakman. Autory Chris Black a Matt Fraction.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu