Krapopolis: Autor Ricka a Mortyho připravil nový seriál

Krapopolis: Autor Ricka a Mortyho připravil nový seriál | Fandíme seriálům
Fox
Zobrazit dalších 6 obrázků
Vzhůru do animovaných starých řeckých bájí a pověstí. Seznamte se, pusťte si komediální trailer.

Scenárista Dan Harmon má za sebou bohatou komediální kariéru. Je autorem či spoluautorem seriálů The Sarah Silverman Program, Zpátky do školy nebo Rick a Morty. Právě v téhle kultovní sérii si pořádně vyzkoušel animaci. V Rickovi a Mortym Harmon vypráví příběhy inspirované sci-fi stereotypy, nebo konkrétními filmy a seriály. V novince Krapopolis si bere na mušku staré řecké báje a pověsti.

Děj Krapopolis je zasazený do mytologického Řecka, kde sledujeme rozháranou rodinu složenou z lidí, bohů a monster, kteří se snaží společně vést jedno z prvních světových měst, aniž by se navzájem mezi sebou pozabíjeli. V čele města stojí benevolentní král Tyrannis, smrtelný syn Delirie, bohyně sebepoškozování a pochybných rozhodnutí. Dalšími členy olympské rodiny prolezlé nevěrou a vzájemným vraždami jsou Shlub, Stupendous a Hippocampus. Shlub je Tyrannův otec, který akorát souloží a nic nedělá. Tvrdí, že je umělec. Stupendous je Tyrannova nevlastní sestra, kterou měla Deliria s kyklopem. A Hippocampus je Tyrannův nevlastní bratr, potomek Shluba a mořské panny. Nikoho nepřekvapí, že je Hippocampus po biologické stránce úplně v háji…

Ústředním postavám propůjčili hlasy Richard Ayoade, Hannah Waddingham, Matt Berry, Pam Murphy a Duncan Trussell. Seriál vzniká primárně pro americkou stanici Fox, první dvě epizody mají premiéru 24. září, v noci z neděle na pondělí středoevropského času. Zatím nemáme zprávy o tom, kdy a na které službě by série mohla být oficiálně uvedena u nás. Už teď je schválená výroba tří sérií. Tu první s Harmonem připravil jako showrunner Jordan Young (BoJack Horseman, Raising Hope), ve druhé a třetí řadě jeho pozici převezme Alex Rubens (Zpátky do školy, Rick a Morty). Pusťte si trailer, koukněte na fotky.

Podklady a foto: Fox

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu