Příšera ze starého Soulu: Válečnou Koreu ničí monstra

Příšera ze starého Soulu: Válečnou Koreu ničí monstra | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
V seriálové novince od Netflixu se mísí druhá světová válka s hororovými monstry.

Už vám určitě v televizi chybělo něco skutečně vánočního, takže jistě máte radost ze seriálu Příšera ze starého Soulu (Gyeongseong Creature), který nabídla streamovací platforma Netflix. Nic totiž není tak sváteční jako monstra v pofidérní nemocnici ve válkou sevřeném Soulu.

Děj je zasazený do roku 1945. Korea je na jaře porobená japonské koloniální nadvládě. Jang Tae-sang i během války dokáže vést úspěšný byznys, avšak hrozí mu, že o svoje pofidérní kšeftíky přijde, pokud nenajde ztracenou korejskou milenku japonského komisaře, který si na něj došlápl. Yoon Chae-ok se snaží najít svou ztracenou matku. Pátrání je oba zavádí na společnou stopu, a tak se rozhodnou spolupracovat. Dostávají se až do tajuplné nemocnice Ongseong, kde hamižnost zrodila strašlivá monstra. Na hrdiny však číhá ještě větší nebezpečí...

Seriál je popisovaný jako mix napínavé monster akce s charakterním dramatem vyprávěným na pozadí skutečných událostí. Scenáristou je Kang Eun-kyung (Dr. Romantic, Kang Chi, The Beginning), režisérem Chung Dong-yoon (Hot Stove League). V hlavních rolích hrají Park Seo-jun (The Marvels, Itaewon Class), Han So-hee (My Name, Nevertheless,), Claudia Kim (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Avengers: Age of Ultron) a Wi Ha-jun (Squid Game). Netflix uvedl 22. prosince prvních sedm epizod, 5. ledna potom doplní zbylé tři.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu