Zemřel Chance Perdomo ze seriálu Gen V

Zemřel Chance Perdomo ze seriálu Gen V | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Mladý herec známý z Gen V, Sabrininých děsivých dobrodružství či filmové série After už není mezi námi.

Ve věku 27 let zemřel herec Chance Perdomo. Dle dostupných informací zemřel někdy v noci z 29. března na 30. března. Zabil se při nehodě na motocyklu, když jel směrem z New Yorku do Toronta, kde měl začít natáčení druhé řady seriálu Gen V. Podle úřadů nikdo další účastníkem nehody nebyl. Smutnou zprávu veřejnosti předali Chancovi zástupci a rodina.

Perdomo se narodil v roce 1996 v Los Angeles a vyrůstal s matkou v Británii. Na střední škole objevil divadlo, takže když se rozhodoval mezi vysokoškolským studiem práv a herectvím, nakonec zvolil herectví. Aby se během hereckých začátků uživil, pracoval v kině, ale také v obuvnictví.

Kariéru odstartoval v roce 2017, vedlejší rolí v seriálu Hetty Feather. Za televizní film Killed by My Debt byl nominován na cenu BAFTA, za nejlepší herecký výkon v hlavní roli. Skutečný průlom přišel v roce 2018, kdy Chance začal pravidelně vystupovat v Netflix seriálu Sabrinina děsivá dobrodružství. Původně se ucházel o roli Jugheada v seriálu Riverdale. Tu nezískal, nicméně producentům se tak líbil, že jej obsadili do Sabriny.

Debut v celovečerním filmu pro kina přišel v roce 2021 v romantickém dramatu After: Tajemství. Vrátil se v pokračováních After: Pouto a After: Odloučení. Posmrtně bude uvedená ještě akční komedie Bad Man, kde Chance vystupuje po boku Seanna Williama Scotta. Loni nastoupil do seriálu Gen V, spin-offu komiksové Bandy, který se dočkal vynikajícího přijetí.

Právě proto se připravovalo natáčení druhé řady. Dnes se mělo obsazení spolu s autory sejít ke čtení scénářů, aby se z kraje dubna mohlo začít točit. Produkce byla odložena na neurčito a zatím není zřejmé, zda bude role přeobsazena nebo seriál bude přepsán tak, aby se druhá řada obešla bez Perdomovy postavy.

Upřímnou soustrast pozůstalým a čest Chanceově památce.

Titulní foto: Perdomo v seriálu Gen V

Zdroje: The Guardian, Deadline I, II

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu