Easy: Láska sex a život s hromadou známých herců

Easy: Láska sex a život s hromadou známých herců | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Orlando Bloom, Malin Akerman, Dave Franco, Emily Ratajkowski a další a další předvedou, že najít nebo udržet vztah není v současnosti zádná sranda. Koukněte na trailer.

Éter je plný komiksovek, dramat, hororů a thrillerů. A to je samozřejmě dobře, protože není žádným tajemstvím, že tady na Fandíme máme žánrovou produkci rádi. Občas je ale fajn si odskočit k nějaké nevtíravé vztahové záležitosti, které jen tiše pozoruje životy svých hrdinů, kterými byste mohli být třeba i vy.

Easy je osmidílná minisérie zasazená od současného Chicaga, kde budeme sledovat mozaiku příběhů nejrůznějších lidí, kteří se nějakým způsobem snaží poprat s láskou, sexem, soudobou společností a vlivem technologií na náš život. Čekají na nás singles, kteří vztah teprve hledají i páry, které se svůj vztah snaží nějak okořenit nebo jiným způsobem udržet. Za seriál je zodpovědný Joe Swanberg, od kterého jste mohli vidět třeba velice příjemné Drinking Buddies. Vzhledem k osobnosti showrunnera můžeme očekávat upřímné příběhy, bez nějakých větších příkras a point.

Už to samo o sobě by nebylo marné, ale co snímek ještě nadále povyšuje, je nabité obsazení. Čekají na nás Orlando Bloom, Malin Akerman, Jake Johnson, Marc Maron, Dave Franco, Hannibal Buress, Emily Ratajkowski, Michael Chernus, Gugu Mbatha-Raw, Aya Cash, Jane Adams, Elizabeth Reaser, Evan Jonigkeit, Kiersey Clemons, Kate Micucci a další a další. Trailer působí velice příjemně, takže se můžeme těšit na 22.9., kdy bude minisérie uvedena na Netflixu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu