Flash & Arrow: První dojmy z nových dílů a co bude dál

Flash & Arrow: První dojmy z nových dílů a co bude dál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Komiksové seriálové stálice se vrátily. Jak si vedou a co nám ještě letos nabídnou?

The Flash i Arrow tenhle týden ukážou už své druhé epizody a oba seriály doplňuj ještě Legends of Tomorrow a Supergirl. Ale jak si vlastně dva komiksoví matadoři vedou? První dojmy z nových řad obou seriálů najdete v přiložených playlistech. A po stránce sledovanosti?

Arrow zažil 36% pokles oproti premiéře čtvrté řady. Pustilo si jej 1,9 milionu diváků a v klíčové demografické skupině měl rating 0.7. To na malou stanici CW není vyloženě katastrofální výsledek, ale na jakékoliv jiné televizi už by seriál s podobnou sledovaností dávno skončil. O podstatný kus lépe je na tom The Flash. Možná se ještě nestačil tolik okoukat, možná diváci vnímají, že jde jednoduše o lepší seriál. Každopádně si Flashe naladilo 3,1 milionu diváků a rating v klíčové věkové kategorii byl 1.2. Opět se jedná o určitý pokles oproti minulé řadě, ale jen malý.

Co oba seriály čeká dál? Trochu to nakusují už přiložená videa, ale také velká preview, ve kterých jsme rozebrali, co 5. řada Arrowa a 3. řada Flashe přinesou. Zatím vnímám jako největší šok asi skutečnost, že se Flashpoint vyřešil tak rychle, tak dejte do komentářů vědět, jestli jste alternativní realitu čekali také delší. Do playlistů přidáváme ještě upoutávky na další epizody obou seriálů a tady jsou synopse druhých epizod:

Arrow: Oliverovými (Stephen Amell) novými rekruty jsou Curtis (Echo Kellum), Wild Dog (Rick Gonzalez) a Evelyn Sharp (Madison McLaughlin). Pro některé z nich jsou ale výcvikové metody Green Arrowa až příliš náročné. Ve flashbacích pokračuje Oliverova iniciace do Bratvy.

The Flash: Barry (Grant Gustin) zjišťuje, že následky Flashpointu jsou daleko větší, než si myslel. Zároveň potkává nového kolegu Juliana Alberta (Tom Felton) a je překvapený, jak moc jej Julian nesnáší.

Zdroje: CBM, Coming Soon, The Wrap,

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Anonim | 03.10.2017 21:40
to jo herec z Harryho ptottera ?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu