The Defenders: Natáčení začalo: První fotky a další obsazení

The Defenders: Natáčení začalo: První fotky a další obsazení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Defenders už se chystají, podívejte se, s kterými postavami z předchozích Netlifx seriálů můžeme s jistotou počítat. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Dle předpokladů byly oficiálně potvrzené další postavy, u kterých jsme tak nějak tušili, že v The Defenders budou. Jsou to: Scott Glenn jako Stick, Rachel Taylor jako Trish a Rosario Dawson jako Claire Temple.

Původní článek 1.11: V pondělí 31.10. začalo v New Yorku natáčení The Defenders, osmidílné crossoverové série, ve které se sejdou čtyři hrdinové seriálů Daradevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist.

Nově Netflix oficiálně odhalil, které vedlejší postavy superhrdiny doplní. Budou to: Právnička Hogarth (Carrie-Anne Moss), Foggy Nelson (Elden Henson), Malcom (Eka Darville), Karen Page (Deborah Ann Woll) a Misty Knight (Simone Missick). Postavy představila dvě krátká videa, která přidávají citáty "Silní přežijí" a "Jsme definovaní těmi, kteří nás obklopují".

Už dříve bylo potvrzeno, že hlavního záporáka bude hrát Sigourney Weaver. Neoficiálně můžeme počítat také se Scottem Glennem (Stickům hlas zní v prvním teaseru z letošního Comic-Conu), Rachel Taylor (představitelka Trish na Instagramu nedávno prozradila, že se opět pustila do tvrdého fyzického tréninku) a Elodie Yung (představitelka Elektry je v New Yorku). O osudu dalších vedlejších postav nebo Punishera zatím nic nevíme.

Hlavní role si samozřejmě zopakují Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter a Finn Jones. První dvě epizody zrežíruje S.J. Clarkson, která na sebe upozornila epizodami Jessicy Jones nebo Orange is the New Black. Dole v galerii najdete první fotky z natáčení a fanouškovský plakát, přikládáme novou synopsi:

The Defenders od Marvelu pojednávají o Daredevilovi, Jessice Jones, Luku Cageovi a Iron Fistovi. Čtveřice samostatných hrdinů má společný cíl: Zachránit New York. Tohle je příběh čtyř jednotlivců, které tíží jejich vlastní problémy, kteří si uvědomí, že společně mohou být silnější.

Zdroje: Reddit, The Defenders BR, Krysten Ritter BR, Elodie Yung, Coming Soon, CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu