Ubisoft chce seriál na Netflixu

Ubisoft chce seriál na Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Splinter Cell, Far Cry nebo snad Watch Dogs? Která je ta pravá?

Ubisoft se už delší dobu snaží dostat své značky také k televizním a filmovým divákům. V roce 2011 si kvůli tomu videoherní gigant dokonce založil značku Ubisoft Motion Pictures. Alespoň jednou jsme v minulosti slyšeli o adaptacích her jako jsou Splinter Cell, The Division, Far Cry, Ghost Recon nebo Watch Dogs. Zatím se ale realizace dočkaly jen televizní seriál Rabbids Invasion (na motivy Raving Rabbids z Raymana), snímek Assassin‘s Creed, který uvidíme ještě letos, a před lety Princ z Persie, který však nebyl příliš úspěšný a nepodařilo se na něj navázat. O všech ostatních adaptacích se střídavě mluví a nemluví a vlastně vůbec netušíme, jestli se jich někdy dočkáme.

Nicméně cesta by nemusela vést jen přes kina. Yves Guillemot, šéf Ubisoftu, aktuálně prozradil, že společnost jedná s Netflixem o přípravách seriálu. Což není vůbec špatný krok. Seriály jsou u diváků stále populárnější a populárnější a důraz je kladený na kvalitu zážitku, zatímco v kinech často vidíme jen prázdné spektákly, na které pak nikdo není zvědavý. V současné době navíc rostou seriálům rozpočty a snižuje se počet vyrobených epizod, takže konečný produkt už dneska nevypadá jako nějaký chudý příbuzný.

Otázkou je, jaký seriál by chtěl Ubisoft zfilmovat, popřípadě o jakou látku by měl Netflix zájem. Budou v Ubisoftu Splinter Cell, The Division, Far Cry, Ghost Recon nebo Watch Dogs nakonec realizovat touto cestou? Watch Dogs a Ghost Recon už mají domluvenou distribuci, tam by asi přesun na Netflix byl obtížný. Splinter Cell a The Division mají zatím domluvenou pouze produkci, takže tam by asi cesta na VOD platformu byla o něco jednodušší. Oznámený Far Cry je zatím zcela bez závazků. Ale Ubisoft má samozřejmě další populární značky – Rainbow Six, Beyond Good and Evil, Brothers in Arms, Call of Juarez nebo již zmiňované tituly, jako jsou Rayman nebo Princ z Persie.

Co vy na to? Které hry od Ubisoftu by šlo dobře zpracovat jako seriál a rádi byste se jich na Netflixu dočkali?

Zdroj: Reuters

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu