Inhumans dostanou vlastní televizní seriál

Inhumans dostanou vlastní televizní seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nečekaná zpráva má potenciál zamávat celou marvelovskou budoucností.

Marvel právě oznámil, že na podzim roku 2017 uvede seriál Inhumans (přesněji řečeno Marvel’s The Inhumans). Seriál vzniká ve spolupráci Marvel Television, ABC Television Group a IMAX Corp. Tři firmy budou společně seriál financovat i propagovat. První dvě epizody v jakési sestříhané podobě budou v září 2017 uvedeny v kinech IMAX po celém světě, kde se budou exkluzivně promítat po dobu dvou týdnů. Dvě úvodní epizody budou natočeny na digitální kamery IMAX. Následně budou epizody uvedené v rozšířené verzi na stanici ABC, kde bude postupně týden co týden odvysíláno celkem osm hodinových epizod. Je to vůbec poprvé, kdy byl nějaký seriál uvedený tímto způsobem, z minulosti můžeme pouze zmínit dvě závěrečné epizody 4. řady Hry o trůny, které také byly po určitou dobu promítány v kinech IMAX (avšak až po premiéře na HBO). Seriál není ani původně plánovaný celovečerní film ani spin-off seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. The Inhumans přinesou „nikdy nevyprávěné epické dobrodružství Black bolta a královské rodiny“.

V samostatném článku rozebíráme, co oznámení seriálu znamená pro filmové Inhumans a pro budoucnost spolupráce mezi televizním a filmovým Marvelem.

V komiksech jsou Inhumans uměle vylepšenou odnoží homo sapiens, kterou před tisíceletími vytvořili mimozemšťané rasy Kree. Inhumans byli stvořeni jako válečný nástroj, ale z blíže neobjasněných důvodů se je Kree nakonec rozhodli nechat napospas osudu. Inhumans vytvořili vlastní společnost, která nejprve žila ukrytá na Zemi a posléze přesídlila na Měsíc. Jedná se o malý národ (něco přes 1200 obyvatel) s přísným kastovním systémem, kterému se s pomocí pečlivě plánované sňatkové politiky podařilo vyšlechtit lidský genom k dokonalosti. Každý Inhuman sám o sobě je fyzicky zdatnější než Captain Amerika a většina z nich nadále získává na prahu dospělosti díky Terrigenské mlze nadpřirozené schopnosti, které s jistou dávkou zjednodušení můžeme přirovnat ke schopnostem X-Menů, v míře jejich nebezpečnosti i v rozmanitosti. Inhumans jsou také technologicky nesmírně vyspělí. Komiksy většinou pojednávaly o královské rodině, která je vedena Black Boltem, mužem s tak mocným hlasem, že nikdy nesmí vydat ani hlásku, protože jediným slovem dokáže trhat pohoří na kusy. Později byla transformační látka vypuštěna na celé Zemi, a tak se nadlidské schopnosti objevují o řady dosud zcela obyčejných smrtelníků.  

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu