Runaways: Tým marvelovských superhrdinů obsazen

Runaways: Tým marvelovských superhrdinů obsazen | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Marvel vyprodukuje další seriál se svými hrdiny. Už víme, kdo je bude hrát.

Marvel seriály nemá už jen na ABC a na Netflixu, ale chystá se také na Hulu. Tam konkrétně poběží Runaways. Seriál pojednává o skupince teenagerů, kteří zjistí, že jejich rodiče jsou do jednoho padouši. Ačkoliv jsou každý jiný, rozhodnou se spojit síly, aby rodiče zastavili. Marvel oznámil obsazení všech hlavních hrdinů:

Rhenzy Feliz (Teen Wolf, Casual) hraje Alexe Wildera, hrdého nerda, který se za svoji povahu nijak nestydí. Většinu času tráv hraním videoher, ale hluboko v srdci ze všeho nejvíc touží po tom, aby se znovu sešel s přáteli z dětství.

Lyrica Okano (The Affair, Unforgettable) hraje Nico Minoru, tvrdou, inteligentní a nezávislou holku – učiněné ztělesnění pubertálního vzdoru. Nico si zakládá na svém goth zevnějšku, který ji izoluje od rodiny a vrstevníků. Ale možná by si jen potřebovala s někým popovídat.

Virginia Gardner (Goat, Little Bitches) hraje Karolinu Dean. Navenek vypadá jako modelka a tíží jí vysoké nároky, které na ni kladou její rodiče. Pod dokonalou fasádou privilegovaného života zažívá Karolina čerstvě nabytou chuť objevovat sebe sama a dělat to, po čem sama touží.

Ariela Barer (New Girl, One Day at a Time) hraje Gert Yorkes, brýlatou riot grrrl s fialovými vlasy. Vždycky je připravená se rvát za správnou věc, ale za fasádou bojovnice akorát ukrývá se skutečně pocity.

Gregg Sulkin (Faking It, Don’t Hang Up, Anti Social) hraje Chase Steina školního idola z lacrosového týmu. Podle většiny je to jen blbý sportovec, ve skutečnosti však má potenciál být geniálním inženýrem, stejně jako jeho otec.

Allegra Acosta (100 Things to do Before High School, Just Add Magic) hraje Molly Hernandez, nejmladší a nejnevinnější členku skupiny přátel, která se vyznačuje nesmírným optimismem a silnou chutí někam patřit.

Série pojednává o šestici teenagerů, kteří zjistí, že jejich rodiče jsou superzločinci. Mladíci se rozhodnou své otce a matky zastavit, za pomoci schopností, které po nich podělili a prostředků, které jim ukradli. V týmu najdeme čarodějku, mimozemšťana, telepatku, nadlidsky silného mutanta, geniálního stratéga či uživatele speciálních rukavic. 

Společnost Hulu už objednala celou sérii a Brian K. Vaughn, autor komiksové předlohy, bude na sérii pracovat jako konzultant. Seriál mají na starosti Josh Schwartz a Stephanie Savage.

Zdroj: Marvel

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Spike | 09.02.2017 00:07
To obsazení vypadá hrozně. U CW jsou ti herci a hlavně herečky alespoň sympatičtí.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu