Komentáře 13

zajimavymore | 27.06.2018 15:16
a proc neuvedete nejaky konkretni priklady, co nedavalo smysl? takhle je to spis o tom, ze nic nechapete
Přemek V. | 26.06.2018 14:36
Mě se ten seriál prostě líbí. Líbí se mi na něm právě to, že oproti mnoha jiným vás nutí přemýšlet. A ne jen o seriálu samotném, ale vlastně i o tom jaká je naše podstata, co znamená vědomí a zda mi sami se jen nehoníme dokola v uzavřených smyčkách. Vlastně to tak nějak říká i ta druhá řada - člověk je algoritmus a který jedna dle programu a svobodná vůle je víceméně iluze.
Seriál mě baví a těším se na třetí řadu. Osobně za mě nejlepší epizoda téhle série byla epizoda 4 s testováním Jamese Delose, která mnohé osvětlila.
schonecek | 26.06.2018 08:51
Osobně souhlasím s tím, že tady se nejedná úplně o situaci, kdy každý, komu se druhá řada nelíbila, je prostě idiot, který nedokáže udržet pozornost nebo jsou na něj časové linky příliš. Já jsem se v nich po celou dobu orientoval docela bez problému, ale v čase můžete skákat klidně každých pár minut a nezajímavému příběhu to stejně nepřidá nic. Myslím, že kdyby se sezona zkrátila o několik dílů, osekala se celá otřesná linka v ShogunWorldu a dal by se větší důraz na centrální myšlenku věčného života skrz výtvory, která byla v celé sérii zdaleka nejzajímavějším tématem, mohlo to být super. Ale bohužel. Zajímá mě, co udělají s trojkou. Má víra byla trochu otřesena.
Medvěd | 26.06.2018 08:38
Tak jo vezmeme si to popořadě.

Hezounkova máma: Vidím to stejně.

fajnybober: V časových linkách jsem se orientoval úplně v pohodě, ale bylo toho strašně moc a po čase to začne docela nudit…Navíc si myslím, že většina lidí by to klidně i pochopila, ale dřív je to přestane bavit.

Schonecek: Přesně. Myslím, že po povedené 1. řadě do toho začali kecat lidé, kteří neměli ani páru jak ten nápad rozpracovat. Vidím to ještě tak na dalších 6 nesmyslných řad.

Weaver: To co tu popisuješ, jsem pociťoval v první řadě. Tady mě to prostě nebavilo a ani mi to nepřišlo tak chytrý. Četl jsem spoustu knih, viděl hromadu filmů a hrál spoustu her s touto tématikou. Umělá inteligence je super a lidi jsou svině. Prostě mě to nebavilo a čekal jsem víc.

Stingray: Ano viděl. A jak by měla recenze vypadat?

Carnage: Určitě

Stepankl: Seriál jsem pochopil a právě proto se mi nelíbí.

Fanda: Recenze nemusí být objektivní, pokud si to její autor nepřeje. Pokud se ti nelíbí, co se na FS píše, tak co tady sakra děláš?

Jinak aby bylo jasno, neříkám, že celý seriál si zasluhuje 0. Pokud si to dobře pamatuji, tak 4. dílu jsem dal 10/10 a stále si myslím, že je to jeden z nejlepších dílů.

Děkuji mockrát za váš názor.
Fanda. | 25.06.2018 23:12
Jinak ctenare varuji FF nebo FS neumi psat normalni recenze a pisou jen neobjektivni kraviny , sorry lidi ale je to pravda chapu ze se vam tahle serie nelibila ale to co jste napsali nedava absolutne zadny smysl a to ze napisete ze se v tomhle dile nic nestalo je nejvetsi kravina, kterou jsem kdy slysel a to ze se neumite vyznat v urcitych casovych skocich je vase demence a ne serialu.
Fanda. | 25.06.2018 23:08
Sorry lidi ale jen dement se nemohl vyznat v tech casovych skocich.tahle serie byla skvela, mela skvele zvraty, skvele bojove sceny, skvele odvypraveny pribeh a proste vsechno. Pribeh bezel krasne pomalu a cloveku vse vysvetlil jen proste clovek musel davat pozor a poslouchat a ne pri sledovani cumet na FB. Libi se mi hlavne ze v serialu neni vylozene dobra a zla strana ale spis je to boj mezi vetsim zlem proti mensimu zlu. Jinak se tesim na dalsi serii beztak bude ve stylu civil war Dolores vs Bernard.
Stepankl | 25.06.2018 22:52
Poslední díl byl skvělý a dokonale ukončení 2. Série. Ano chápu že pro méně pozorné lidí může být těžké něco tam pochopit, tomu seriálu musíte prostě věnovat ten čas a dávat při něm pozor.
Pokud někdo tento seriál nepochopil doporučuju kouknout se znovu a nepsat o tom nenávistné članky.
Carnage | 25.06.2018 22:31
0... tak jako určitě :D
Stingray | 25.06.2018 22:12
Viděli jste i potitulkovou scénu? A ten článek je ostuda. To není recenze, ale jen hejtovací komentář. Takhle se dá psát někam do diskuzí, ale ne to prezentovat jako recenzi...
Weaver | 25.06.2018 20:58
Jako nebudem nikomu brať názor. Ale táto recenzia mi príde písana pod návalom negatívnych emocii, nevidim v nej žiadnu objektivitu, žiadne poriadne argumenty autor skrátka nepochopil a kvôli tomu tu kydá na scenár a na celý seriál. Pozri si to ešte raz celé (kludne o rok keď bude mať začať 3.séria). A tá nula to je už fakt choré.

Westworld je úžasne dielo. Je to komplexné, je to iné ako čokoľvek v televizii. Je to netradičný spôsob ako rozprávať príbeh, je to fakt ťažká mozgová gymnastika ale postupne všetky tie zamotané nitky odhalujú príbeh dvoch velkych mozgov Roberta a Arnolda. My sa máme vžiť do ostatných “hlúpych” postáv a spoločne s nimi objavovať, čudovať sa, byť prekvapení a ano často aj absolutne nechapať.
schonecek | 25.06.2018 20:38
Celou dobu jsem měl naději, věřil jsem, ale marně. Nolan a Joy tuhle sezonu prostě totálně nezvládli a celý seriál se jim vymkl z ruky. Poslední díl jedničky vše svázal dokonale dohromady a nechal nás s parádním otevřeným koncem, který ani nebylo potřeba rozvíjet, ale dvojka na ni prostě nedokázala stavět. Seriál pozvedává nahoru jen jeho produkční hodnota, která prostě funguje a vypadá až filmově, scénář by ale mohli zaměnit s toaleťákem a velký rozdíl by to neudělalo. Celkově bych to viděl tak na 3-4/10. Jednička zůstala a nejspíš i v budoucnu zůstane neohrožena.
fajnybober | 25.06.2018 20:21
Tak čumte na ordinaci v růžové zahradě vy retardi, nebo na Walking Shit, u toho nemusíte zapojit mozek a jen tupě čumět, to vám sedne víc... Za mě 10/10 a jestli se někdo neorientuje v časových linkách tak si najděte vysvětlení je toho na natu tuny pro dementy co nedávají pozor...
Hezounkova máma | 25.06.2018 20:16
Já naprosto souhlasím. Vždycky jsem si říkala: " Jo, už to chápu." A vzápětí: " Ne, nechápu." Mám pocit, že si tvůrci museli dát pár panáků než začali každý díl psát. Nemá to hlavu, patu, je to směs zápletek, prolínání časů a dějů. Na třetí řadu se koukat nebudu.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu