Komentáře 20

Unicorn | 04.10.2018 22:31
Upřímně FF je toho plné, proto jsem to přestala sledovat už dávno, k FS jsem se ani nedostala, tenhle článek mi byl přeposlán jako přesný odraz toho, co píšu - bulvárek :) tak jsem projela články na FS a FF a prostě je to pravda, kvalitní obsah a novinky o seriálech nebo zajímavosti minimální, ale clickbait nadpisy a nulová informační hodnota, toho je tady plno, škoda, stránky měly opravdu poteciál. Vracet se už sem nejspíš nebudu a zůstanu u zahraničních stránek.
Missandei | 18.09.2018 11:32
Chápu rozčilení všech, kteří mají pocit, že se FS dalo cestou bulváru (ačkoliv by se zde dalo polemizovat o tom, co to doopravdy bulvár je). Je pochopitelné, že pro seriálové fajnšmekry, kteří touží ryze po vysoce fundovaném a odborném obsahu, musí být část článků zde neuspokojivá, nicméně nejsme všichni stejní. Jelikož máme přístup ke čtenosti, vidíme v přesných číslech, co lidi baví a zajímá. To, že to třeba zrovna nezajímá vás, neznamená, že si někdo jiný rád nepřečte nostalgický článek o Přátelích nebo o tom, koho zase nařkli ze sexuálního obtěžování. Obsah zkrátka tvoříme podle toho, co má v číslech největší ohlasy. Samozřejmě, jak jste si určitě všimli, pokračujeme i v tom, co se psalo dříve. Ostatní redaktoři, třeba Tučňák Nik, se dále věnují svým tématum a nikdo je nenutí je měnit. Také bych ráda připomněla, že aby web mohl fungovat a aby redaktoři mohli psát články, musí také vydělávat. Proto je třeba vytvářet obsah také strategicky podle toho, co lidé chtějí číst. Nicméně i tak děkuji všem kritikům za jejich názory. Všech čtenářů si vážíme a vážíme si i toho, že se k nám i přes svoji kritiku vracejí :) Doufám, že jsem vše vysvětlila srozumitelně a dále se k celé věci nebudu vyjadřovat. M.
Carnage | 17.09.2018 23:22
Unicorn: na FF to pomalu taky prosakuje to je fakt (20x že Affleck končí), ale FS bylo úplně mrtvý nejprve pak asi Anarvin zjistil, že na to nemá čas a hodil celý FS Missandei a ta je profík na bulvárek a starý info články o seriálech jako jsou např. Přátelé nebo Simpsonovi. Většina článků o GoT jsou bulvárek. Když jsem se ještě s jedním uživatelem ozval, že to je už neúnosný a že radši míň článků a kvalitní než každou chvíli nějakej bulvárek tak nám bylo slušně řečeno, že jako nemáme pravdu a že návštěvnost webu je opravdu velká (to je jasný s clickbait nadpisama) a že si máme hledět svého a nečíst to když nás to nezajímá. Nevadí že na to nadávaj lidi tady a na fb, hlavně že máme naklikáno s clickbait nadpisů na fb. Když to autorce nevadí psát takový věci a naplňuje jí psát ho*na tak prosím. Píšou že potřebujou redaktory, ale mě přijde že bulvárek solí pěkně rychle.
Fimi. | 17.09.2018 22:08
no právě, však představitel Magneta je gay, tak nevim co mele...mě zajímá co bude Kit dělat po GoT...
Unicorn | 16.09.2018 20:09
Škoda, že se FS/FF dalo spíš na dráhu bulváru, než aby zprostředkovával novinky ze světa seriálů, filmů, tenhle mini bulvární článek je maximálně k úsměvu, nedá se brát vážně :) bohužel jak Kit říká, homosexuálové v Hollywoodu nejsou moc žádaní a jakmile se někdo přizná, že je homosexuál, nabídky rapidně klesají, viz rozhovory s mnoha herci (např. Colton Haynes) o tom, že jim bylo dlouho rozmlouváno, aby se ke svojí orientaci přiznali, protože nebudou mít role. Takže prakticky říká to samé, co vy mu v komentářích vytýkáte :) každopádně z tónu článku cítím taky nepatrnou homophobii aneb "Obecně vzato už je lidé vnímají jako plnohodnotné členy společnosti".... to jako fakt?! :D
Adeon | 16.09.2018 13:46
Co by na to asi řekl starej dobrej Magneto :D
Carnage | 16.09.2018 07:33
Kit je pako a po GoT si dost možná nikde neškrtne (důkazem budiž mu jeho shit filmová kariéra před GoT) ,takže se snaží zviditelnit dokud to jen jde... vůbec nebrat vážně.
.Karel | 16.09.2018 01:38
Rebarborka je místní troll vystupující pod mnohými pseudonymy, který si myslí, že všechny ošálí.
Toho nejde jinak než ignorovat a hlavně nekrmit. Trollové se nekrmí, jinak nepojdou a odstřel je zákonem zakázán. Prý z důvodu, že jich bylo málo či co, ale svině se přemnožili a nikdo nechce nahlas říct, že jde o škodnou.... :D
YX. | 15.09.2018 16:28
Rebarborka: Lebo vôbec nie je dôležité, či herec, ktorý hrá postavu je homosexuál alebo nie. Toto je iba obyčajná SJW propaganda.
Rebarborka | 15.09.2018 13:27
Se musím smát. Za prvé titulek jak z bulváru, za druhé jasně že to ukázal na příkladu Marvelu, protože Marvel skoro točí nejen filmovým světem a má tu moc ovlivňovat lidi. A za třetí nechápu, co se do Haringtona hned pouštíte.
YX. | 15.09.2018 10:34
Harington je iba obyčajný SJW. To je celé.
filozof | 15.09.2018 09:42
Navíc ještě směšuje homosexuální herce a postavy dohromady. prostě wtf.
Honza | 14.09.2018 22:15
Proč je důležitý obsadit gaye, proč tohle politikaření má větší cenu než to, jak dobře danej člověk hraje? SJW je dementní skupina, která prosazuje něco, co není dost dobře prosaditelný, není to ani rozumný.
Fimi. | 14.09.2018 18:20
Karel Zachary Quinto by byl skvělej Namor...
.Karel | 14.09.2018 18:18
Kit je blbeček, to není tajemství.... tohle je prostě úplně mimo. Vždyť je to snad jedno ne? Tohle dneska nikdo už snad neřeší. Nevím o nikom komu by vadil Quinto jako Spock protože je teplej.
Homosexuálové tvoří kolik 1/25 společnosti? Tak je snad jasný, že je menší pravděpodobnost, že někoho vyberou.
A už vůbec nevím, proč by měl hrát nutně homosexuál heterosexualní postavu. Jen proto, že na to má právo.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu