Marvelous Mrs. Maisel: Nový seriál od autorů Gilmorek

Marvelous Mrs. Maisel: Nový seriál od autorů Gilmorek | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Když se na vás vykašle manžel, pusťte se do stand-upu. Jen možná neukazujte prsa. Seznamte se novým seriálem, koukněte na trailer.

Po vypuštění pilotního dílu seriálu The Marvelous Mrs. Maisel, který sklidil velmi pochvalné ohlasy, se streamovací služba Amazon Prime rozhodla pro objednání rovnou dvou řad retro seriálu, který se odehrává v 60. letech. Pilotní díl napsala a zrežírovala seriálová stálice Amy Sherman-Palladino, která má za sebou jak původní Gilmorova děvčata, tak nedávnou minisérii Gilmore Girls: A Year in the Life od Netflixu. Po odklepnutí dvou sérií Mrs. Maisel se bude režijně či scénáristicky podílet i na všech dalších dílech.

Hlavní roli hraje Rachel Brosnahan, kterou můžete znát z Domku z karet či loňského snímku Patriots Day. V připravované dramedii si zahraje postavu Miriam “Midge” Maisel, ženu z New Yorku 60. let, která má vše, co si kdy přála – perfektního manžela, dvě děti a úžasný byt na Upper West Side. Její život se nečekaně změní v okamžiku, kdy odhalí svůj neobjevený talent pro standup komedii. Dalších rolí se zhostí herci jako na příklad: Michael Zegen (Dobrá manželka, Impérium - Mafie v Atlantic City) v roli manžela Joela Maisela nebo majitel Zlatého Glóbu a herec třikrát nominovaný na cenu Emmy, Tony Shalhoub, u nás známý díky seriálu Můj přítel Monk. V seriálu ho uvidíme jako Midgeiina otce Abea Weissmana. Zbytek obsazení doplňují: Alex Borstein (Shameless, Gilmorova děvčata), Marin Hinkle (Dva a půl chlapa), Luke Kirby (Psí poslání), Gilbert Gottfried (Všechny cesty vedou do hrobu) a další.

Sice jsou oficiálně ohlášeny dvě série, ale Amazaon Studios neuvedlo, kolika epizod chystaného seriálu se dočkáme. Komplikací může být i připravované pokračování netflixovských Gilmore Girls, o kterém jsme vás nedávno informovali. Výkonnými producenty seriálu The Marvelous Mrs. Maisel jsou Amy Sherman-Palladino s jejím manželem Danielem Palladinem (stejné producentské duo jako u Gilmore Girls). Dalším producentem je pak Dhana Gilbert (Vinyl, Impérium – Mafie v Atlantic City) spolu s distributorem Amazon Stuidos. Pilotní díl můžete momentálně shlédnout na službě Amazon Prime. Datum premiéry stále ohlášeno nebylo. Pod článkem můžete shlédnout televizní spot a obrázky z pilotního dílu.

Zdroje: Variety, Deadline, TV Line

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest