House of Cards: Netflix zveřejnil 5. řadu

House of Cards: Netflix zveřejnil 5. řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pátá sezona Domku z karet je tady. Seznamte se, koukněte na trailer.

Pokud vás aspoň trochu zajímá politika nebo prostě máte rádi kvalitní seriály, pak máme povinnost vám oznámit, že se právě dnes vrací seriál House of Cards (Domek z karet) se svojí už pátou řadou. Ta byla napsána ještě před událostmi prezidentských voleb 2016, takže nečekejte, že by seriál příliš odrážel současnou politiku v USA. Pán a paní Underwoodovi se chystají jako partneři na prezidentskou kampaň (tady by nějaká ta paralela s USA loňského roku přeci jen být mohla) a scenáristka Melissa James Gibson promluvila s EW o dvojici v této nadcházející řadě:

„Oba dva jsou nezlomní a moc je pro ně náboženstvím. Potřebují jeden druhého víc než kdy předtím a stále se snaží jeden druhého přečíst. Ale pokud jde o politiku, tak seriál už nějakou dobu spěl k téhle chvíli. Francis nebyl prezidentem zvolený, takže teď přijde ta skutečná zkouška. Jaká je vůle lidu a dokáže na něj zapůsobit svou machiavellskou magií?“

Páté řadě House of Cards uvádí Netflix již tradičně naráz všech 13 epizod, ve kterých se vracejí Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Neve Campbell, Derek Cecil, nebo Joel Kinnaman. Nově obsazení doplňují Patricia Clarkson a Campbell Scott. Novými showrunneri jsou po odchodu Beau Willimona Melissa James Gibson a Frank Pugliese.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest