Get Shorty: Chris O’Dowd už nechce být nájemný zabiják

Get Shorty: Chris O’Dowd už nechce být nájemný zabiják | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Stanice Epix se snaží rozjet své vlastní originální série, první opravdu nadějnou vlaštovkou se zdá být černohumorné Get Shorty

Prémiová stanice Epix je v naší kotlině neznámou americkou stanicí, která zatím vyprodukovala ze své stáje pouze seriálové tituly jako Berlínská mise či Exprezident Graves. Nyní se však snaží rozšířit své pole působnosti s komediální novinkou Get Shorty, inspirovanou stejnojmennou novelou od Elmora Leonarda z roku 1990, v níž se představí známý britský komik Chris O’Dowd (Ajťáci, Piráti na vlnách) po boku Raye Romana (Vinyl, Raymonda má každý rád). Musíme uznat, že první nedávno představený trailer (pustit si ho můžete dole pod článkem) dokáže lehce navnadit na novou originální komedii a dá pěkně vzpomenout na původní filmovou adaptaci z roku 1995, kde si zahrál John Travolta po boku Gena Hackmana a Dannyho DeVitta.

Seriál bude sledovat život nevadského nájemného zabijáka Milese Dalyho (Chris O’Dowd), který se snaží prosadit coby filmový producent v Hollywoodu a udělat tak tečku za svým kriminálním životem, aby si našel cestu zpět ke své odcizené rodině. V Los Anegeles Miles potkává krachujícího producenta snímků nevalné kvality Ricka (Ray Romano), který se stává jeho společníkem a průvodcem po špinavé nekompromisní mašinérii na sny. Ve vedlejších rolích se představí: Sean Bridgers (Room, Boj za svobodu), Lidia Porto (Matroš, Šéfové na zabití 2), Megan Stevenson (Cavemen) nebo Lucy Walters (Here Alone). Obsazení neoplývá omračujícím dojmem a i hlavní protagonista Chris O’Dowd i pře své skvělé role v Ajťacích, Pirátech na vlnách, Miluj souseda svého anebo Kalvárii není vždy zárukou skvělé podívané. Trochu positivismu do projektu vnáší producentský a režijní dohled.

Výkonným producenty jsou totiž: Davey Holmes (Shameless, V odborné péči), režisér Allen Coulter, který zrežíroval nespočet epizod sérií Impérium – Mafie v Atlantic City či Rodina Sopránů, dále se podílel na Domku z karet nebo Vinulu a natočil i nevšední romantický doják Nezapomeň na mě. Dalším producentem je pak herec/režisér Adam Arkin, stojící za seriály Masters of Sex anebo Tajnosti a lži. A. Coulter  se krom produkce ujal i režie pilotního dílu. Následující tři díly natočí A. Arkin. Celkově by měla mít první sezóna 10 hodinových epizod. Premiéry Get Shorty se dočkáme v neděli 13. 8.. V galerii pod trailerem si můžete prohlédnout první oficiální fotky seriálu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest