Lucifer: Přidal se Tom "Superman" Welling

Lucifer: Přidal se Tom "Superman" Welling | Fandíme seriálům
K tomu trailer na příští řadu.

Být vysoko na potravním řetězci v samotném pekle není podle všeho žádný med. Své o tom ví i samotný Lucifer, který se rozhodne vzít si od společnosti věčně prokletých dovolenou a podívat se do světa smrtelníků. A nemohl si vybrat lepší místo než město andělů – Los Angeles. Taková je ve zkratce premisa důvtipného seriálu stanice Fox, který letos na podzim čeká třetí sezóna. A rozhodně je na co se těšit. Na konci druhé série bylo postaráno o problém jménem Charlotte a nyní musí Lucifer zjistit, kdo jej unesl a proč jsou jeho křídla zpátky.

Jak již bývá zvykem, seriálový panel na Comic Conu tady byl od toho, aby představil trailer plus nové detaily o nadcházející sezóně.  Letos ovšem vyvolala největší poprask castingová posila týmu pro třetí sezónu, kterou se stane Tom Welling – představitel Clarka Kenta z populárního seriálu Smallville, který běžel na televizních obrazovkách celkem deset sezón.  Představitel nejslavnější syna Kryptonu se vrací do televize po více než 6 letech, kdy se objevoval pouze v menších rolích v nezávislých filmech. Tom byl obsazen do role poručíka Marcuse Pierce, vynikajícího detektiva, který má všechno, co Luciferovi chybí – strategické uvažování, chladný odstup a všeobecný respekt. Zároveň je ale stejně charizmatický a okouzlující, díky čemuž mezi ním a poručíkem Deckerovou přeskočí jiskra, což náš oblíbený zplozenec pekel neponese zrovna nejlépe. O tom, jak to mezi oběma kohouty dopadne, se přesvědčíme již 2. 10., kdy startuje třetí série. Dole se můžete podívat kromě traileru i na herecký panel z CC.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 7

Fimi. | 08.08.2017 09:24
Jako bylo by to skvele ale asi se toho nedočkáme. ..Lucifer by byl na X filmů minimálne protoze ten příběh je obsáhlý a celkem komplikovaný
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest